MICROBLADING BOOTCAMP

3+1 DAYS

Akira Nitsche International Trainer

RESERVEER

CONTACT

€ 2.250,00 excl. BTW

OMBRE BEAUTY®
ALLROUND MICROBLADING BOOTCAMP

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING
3 MANUELE TECHNIEKEN BASIS

Permanente make-up (PMU) is momenteel een van de meest uitgevoerde behandelingen in de beauty branche, en het is daarom niet vreemd dat steeds meer beauty professionals alsook totale nieuwkomers met deze technieken willen starten. 

PMU kan zowel manueel als met een machine toegepast worden voor o.a. wenkbrauwen, lippen, ogen, vitiligo, littekens, en tepelhoven

De benaming van de verschillende technieken lopen vaak door elkaar, terwijl alle technieken uiteindelijk vallen onder de tak SPMU!

Echter op sociale media en in de algemene branche wordt er meestal verwezen naar ‘Microblading’ of ‘Microshading’ als het manuele technieken betreft en vallen de machine technieken onder de noemer SPMU, PMU of Micropigmentatie.

De manuele techniek Microblading van wenkbrauwen staat in de top 5 van meest gevraagde, gegoochelde, ge-hashtagde en de meest populaire (en rendabele) behandelingen van de afgelopen 3 jaar! Tegenwoordig zijn er echter veel verschillende technieken met diverse effecten en resultaten. Het is veelvuldig gebleken dat onze studenten na het volgen van deze intensieve 4-daagse allround basisopleiding al snel zelfstandig in hun salon aan de slag gaan, omdat de door Akira Nitsche ontwikkelde manuele technieken eenvoudiger zijn aan te leren voor nieuwkomers en beginners! Daarbij is de kleurhechting van deze manuele technieken intenser en de behandelduur korter dan machinale technieken.

OPLEIDING :
MICROBLADING BOOTCAMP [manueel]

DAGEN : 3 DAGEN BASIS OPLEIDING + 1 TOUCHUP-DAG

PRIJS : 2.250,00 € excl. BTW

RESERVERINGSKOSTEN : 472,50 €

STARTERSKIT:
DELUXE STARTERSKIT  | 650,00€

We zijn een geregistreerd opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest voor de KMO Portefeuille [nr. DV.0237657].

U kunt voor deze opleiding een KMO Porteufeille steun aanvragen

 

Lees meer op onze pagina hoe KMO Portefeuille werkt.

U kunt nu de opleidingskosten  ook gespreid betalen.

–    U betaalt 472,50€ om te reserveren. 

1. Termijn  |  562,50 €
Voor / Op de eerste dag Opleiding

2. Termijn  |  562,50 €

3. Termijn  |  562,50 €

4. Termijn  |  562,50 €

* starterskit kan niet gespreid worden betaald.

No event found!

TECHNIEKEN

1. HAIRSTROKES MICROBLADING

Een revolutionaire techniek in de wereld van semipermanente make-up die ongekend natuurlijk resultaten laat zien! Met microblading wordt het effect van haartjes nagebootst, door deze daarbij in een systematisch patroon te tekenen, zijn de resultaten niet van echte haartje te onderscheiden en creëren we een 3D look.
Een uiterst delicate techniek, die een ‘opengewerkt’ effect geeft (dus we kleuren niet de volledige huid). Hierdoor geeft deze techniek bij gecombineerde en vettere huidtypen, of huiden met een grove poriestructuur niet de resultaten die we graag zouden zien.

2. OMBRE POWDER MICROSHADING

Met het Ombre Powder Microshading effect geef je meer accent en kan een wenkbrauwvorm mooier en strakker ‘geshaped’ worden. Hierdoor kan je de natuurlijk vorm dus corrigeren en asymmetrie verbeteren. De techniek geeft veel mogelijkheden waardoor diverse looks gecreëerd kunnen worden: intense, strakke afgelijnde “instagram” brows, of een natuurlijke look die de vorm accentueert en een poederachtig resultaat geeft. Veel mogelijkheden en geschikt om toe te passen op élke huidkleur en huidtype!

3. OMBRE COMBO BROWS

Hierbij combineren we het beste uit de 2 voorgaande technieken: microblading & microshading. De perfecte middenweg tussen “natuurlijk” en “geaccentueerd” doordat het 3D effect van de haartjes-look mooi samensmelt met het poeder effect van ombre brows. Met de ombre combo techniek kunnen ook mooie resultaten behaalt worden bij indien er weinig tot geen natuurlijke haartjes meer aanwezig zijn.

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING AANBEVOLEN?

In deze opleiding leer je alle 3 bovenstaande microlading / -shading technieken! Doordat je meerdere technieken leert zal je sneller aals allround artist kunnen starten omdat je voor elke huid (klant) wel een van de geleerde technieken kunt toepassen. Het is een enorm intensieve opleiding met maar 1 doel: je optimaal voor te bereiden en klaar te maken om actief te starten in de wereld van beauty, brows en PMU.

VOOROPLEIDING

Deze intensieve 3+1 daagse basisopleiding is speciaal opgezet voor beginners en nieuwkomers en je kan deelnemen zonder enige ervaring in de beautybranche, permanente make-up of microblading.

DOELSTELLING

Het doel van deze interactieve conversie opleiding is dat je zowel theoretisch als in de praktijk kennis hebt gemaakt met demachinale techniek voor het creëren van Ombre Powder Brows. Je hebt alle kennis opgedaan om een behandeling met deze techniek uit te kunnen voeren op kunsthuid en op modellen, en je door het doorlopen van de case-studies je vaardigheden kunt uitbreiden om als ervaren en kundig Ombre Powder brows Artist werkzaam te zijn.

MODELLEN

Voor alle praktijklessen (dag 3 + 4) is het belangrijk dat je zelf een model meeneemt.

We adviseren om een model mee te nemen met een gezonde huid (geen actieve acne, littekens, exczeem etc.), geen oude pmu of microblading en nog voldoende natuurlijke wenkbrauwhaartjes.

STARTERKITS

Tijdens deze opleiding is de Starterskit Incl.

Om direct na de opleiding in je studio/praktijk professioneel starten, kan je kiezen om de professionele en luxe starterkit aan te kopen, welke  zorgvuldig is samengesteld met al onze lievelingsproducten.

AFTER SERVICE | E-LEARNING

Om je verdere ondersteuning aan te bieden krijg je toegang tot het OMBRE BEAUTY® E-learning platvorm waarin diverse onderwerpen uit de live training  zijn opgenomen ter ondersteuning en herhaling.

Om professioneel en als allround-artiest met deze techniek aan de slag te kunnen, is het belangrijk dat je op zo veel mogelijk diverse huidtypen, huidcondities en -kleuren kunt werken. In het E-learning platvorm zijn case-studies opgenomen, welke  je op aanvraag kunt doorlopen. Elke case-studie is ontworpen om je helpen groeien in je vaardigheden en waarbij je kennis gaat maken met diverse uitdagingen die je in de praktijk tegen kunt komen zoals diverse huidtypen, -kleuren, wenkbrauwvormen en correctiewerk van oude pmu.

Na het succesvol doorlopen van alle modules ontvang je het felbegeerde officiële certificaat van OMBRE BEAUTY® Academy.

Alle details over de dagindeling, onderwerpen en extra instructies m.b.t. je model ontvang je na inschrijving per mail.

INHOUD

N

We introduceren je in de wereld van beauty, skin, brows en microlading/shading en en leren je:

N

Essential Basics: alle theorie over de essentiële basisvoorwaarden die je moet weten om te staren in deze industrie

N

Uniek persoonlijk werkboek van deze opleiding dat je te allen tijde kunt blijven gebruiken als waardevol naslagwerk

N

Browmapping en -Shapingtechnieken ontwikkeld door Ombre Beauty en wereldwijd gekend omwille de gedetailleerde precisie van wenkbrauwvormgeving

N

Pigmentology (pigmentleer) duidelijke kleurenleer alsmede eigenschappen leer van diverse typen tattoo en pmu pigmenten

N

Cliënten intakes, contra-indicaties, hygiëne, voorzorg- en nazorgadviezen, marketingtips, fotografie en belichtingtechnieken voor optimale portfolio opbouw

N

Hairstroke techniek, shading techniek en combo techniek

N

Introductie gebruik diverse blades: handbewegingen, stretch technieken

N

Elke techniek wordt gepresenteerd d.m.v. Step-by-step werkprogramma dat zorgt dat je uiterst gestructureerd, verfijnd en veilig werkt

N

Veelvuldig oefenen op kunsthuid (latex) om je voor te bereiden op de pratijkdag

N

Trouble-shooting van meest gemaakte (beginners) foutjes

N

LIVE werken, samen met je master trainer op je model om alle theorie en oefeningen op latex in de praktijk te brengen

LIVE PRACTISE OP MODELLEN

Na intensieve training op kunsthuid (latex) en het zien van een gedetailleerde video instructies, ga je op de derde dag live kennismaken met het werken op echte huid zodat je na deze opleiding direct kunt starten en doorgroeien in je vaardigheden. Voor de praktijklessen (lesdag 3+4) indien je zelf een geschikt model mee te nemen (vraag per mail de lijst met “contra-indicaties” om een geschikt model mee te nemen). Het model dient de hele dag beschikbaar te zijn.

LUNCH

Alle trainingsdagen is er een verse lunch voorzien (sandwiches, salades, cakes, thee, koffie enz.). Als je vegetarisch bent, een voedselallergie hebt, of er andere bijzonderheden zijn laat het ons dan voor aanvang van de cursus weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

0