COLORISTICS & PIGMENTOLOGY

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

Als Micropigmentatie /PMU specialisten implanteren we pigmenten IN de huid – en blijft ons werk daar langdurig aanwezig! Uiterst gedetailleerde kennis over pmu kleuren, inkt ingrediënten en evolutie van de producten die je in de huid plaatst is dus essentieel om je werk veilig en professioneel te kunnen doen!

Deze intensieve opleiding is ontwikkeld voor alle PMU specialisten die (te) weinig kennis hebben van kleur-, inkt-, pigment kennis en hun (genezen) PMU resultaten zichtbaar willen verbeteren.

Na het volgen van deze intensieve opleiding zal je zelfverzekerdheid enorm stijgen, zijn al je twijfels over kleuren verdwenen en ga je zeker de juiste keuzes kunnen maken over kleuren én pigment types voor al je PMU behandelingen!

Deze opleiding zal je KENNIS 100 treden hoger tillen en laat alle puzzelstukjes op zijn plaast vallen door must-know informatie en life-hacks!!

We focussen om je kennis te verrijken met FEITEN en geen (verkoop)fabels. En na afloop van deze dag kan jij zelf alles  op de  labels van inkten/pigmenten lezen én begrijpen, zodat je onderbouwde en juiste  keuzes gaat kunnen maken met welke kleuren & producten JIJ wel en juist zeker niet mee in de huid wilt (en mag) werken!

We stoppen niet bij enkel labels lezen, maar vertellen je ook wat je kunt verwachten van de evolutie op de lange termijn in de huid, zodat je jaar op jaar de mooiste resultaten kunt terug verwachten voor al je klanten bij hun (jaarlijkse) touch-ups.

Reacties van onze studenten die je zijn voorgegaan zijn overweldigend, en woorden die in elke review en feedback terugkomen zijn : een ware “EYEOPENER”, “EERLIJK en VERFRISSENDE INFO”, “UPGRADING van KENNIS” en “LIFE-CHANGING  in genezen resultaten”.

Dus, waar wacht je nog op?!

OPLEIDING :
COLORISTICS & PIGMENTOLOGY OPLEIDING

DAGEN : 1 DAG OPLEIDING

PRIJS : € 850,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : € 178,50

 

 

 

 

PLANNING OPLEIDING

No event found!

KMO PORTEFEUILLE
ERKENDE OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. 

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

VOOROPLEIDING

Deze opleiding is toegankelijk voor professionele artiesten in PMU en micropigmentatie technieken. Je kan enkel deelnemen indien je al ervaring hebt met het zetten van permanente make-up en/of microblading.

De opleiding is met veel zorg en expertise ontworpen door Akira Nitsche voor OMBRE BEAUTY® Academy. Alles wat zij in haar ruim 15-jarige carriere in de PMU en beauty industrie heeft opgedaan zijn gebundeld in deze unieke opleiding. We zijn er zeker van dat geen enkele andere Coloristics & Pigmentologie opleiding zo gedetailleerd en uitgebreid is, vol met praktijk experimenten om studenten te helpen alle informatie volledig te begrijpen en ervaren!

Schrijf je in om je kennis over INCI’s en Kleuren in Tattoo en PMU pigmenten te verrijken.

DUUR & DOELSTELLING OPLEIDING

Deze opleiding bestaat uit 1 intensieve lesdag waarin we je brein prikkelen. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk.

Het doel van deze interactieve opleiding is dat je kennis niveau is gestegen zodat je bewuster, makkelijker en zelfverzekerder je keuze kan maken m.b.t. kleuren, zodat je genezen resultaten daardoor zichtbaar verbeteren!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop