DUSTY OMBRE MASTERCLASS

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

Dusty Ombre Brows is qua looks de meest populaire behandeling anno 2021 in permanente make-up behandelingen. Reden hiervoor: de beauty en catwalk trends zijn veranderd en de vraag van clienten verandert hierdoor mee. De classic ombre brows looks van 2019 a.k.a.”instragram brows” kenmerkend door vaak intense, cleane and strong looks heeft plaatsgemaakt voor ULTRA fluffy, natuurlijk en ontraceerbaar! 

Helaas zijn maar weinigen van ons gezegend met looks als the Kardashians/Jenners, Gigi Hadid en Hailey Bieber en is en blijft hulp van PMU technieken populair. Daarbij willen klanten ook graag de gemakken van PMU behouden zoals 24/7 mooi verzorgde brows, water- en sweatproof en no-more hussle in de ochtend! 

Belangijk dus dat je je als PMU-artist blijft ontwikkelen in je skills om te kunnen voldoen aan de veelvuldige vraag naar Fluffy en Naturel PMU Looks.

Leer de DUSTY Fluffy en vooral ‘untraceable’ looks te creëren met een volledige nieuwe kijk op browmapping, andere bewegingstechnieken en leer werken met diverse naaldconfiguraties!

Daarbij leren we je werken op een heel efficiënte manier en delen we veel tips & tricks hoe je het beste werkt om nagenoeg geen trauma aan de huid te geven, waardoor genezen resulaten veel retentie hebben en vlekkeloos zijn.

Tot slot word je kennis volledig ge-upgrade inzake beste typen pigmenten en layering technieken, afgestemd voor elke huidkleur en -conditie, om ook op lange termijn de allermooiste en meest natuurlijke kleureffecten te blijven geven aan al je klanten! Less is more is hierbij altijd onze filosofie.

TIP: Onze DUSTY OMBRE BROWS TECHNIEK is ook de mooiste techniek indien je veel klanten hebt die graag FLUFFY brows zien en de browlifting behandelingen laten doen.

 

OPLEIDING :
DUSTY OMBRE MASTERCLASS

DAGEN : 2 DAGEN MASTERCLASS

PRIJS : 2 dagen € 2.350,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : € 493,50

OPTIONEEL:

Indien je nog geen PMU machine hebt, of indien je graag met onze PMU machine wilt gaan werken (niet verplicht!) kan deze los aangeschaft worden. Deze starterkit kan ook in termijnen betaald worden.

 

PLANNING OPLEIDING

No event found!

KMO PORTEFEUILLE
ERKENDE OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. 

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

VOOROPLEIDING

We verwachten dat je al een PMU artiest bent en ervaring hebt met pigmenteren van wenkbrauwen met de machine techniek (niet microblading!).

Indien je geen basis opleiding en/of masterclasses bij Ombre Beauty Academy hebt gevolgd, verzoeken we je een kopie van je PMU certificaat per email te sturen voordat je je inschrijft.

DUUR OPLEIDING

Deze MASTERCLASS opleiding bestaat uit 2 intensieve lesdagen waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk. Gezien je al ervaring hebt in PMU technieken en is dit dan ook prima haalbaar.

We geloven in focus-modus met een intensief lesprogramma, zodat je al je nieuw opgedane skills en kennis direct na de masterclass in de praktijk kan gaan brengen.

DAG 1

Theorie en latex trainig om de speciale dusty techniek te leren ontdekken en begrijpen.

Incl. anatomie, voorteken instructies & symmetrie, naalden, snelheden, pigmentology / kleuren en aftercare. Je gaat de technieken veelvuldig oefenen op kunsthuid om met de bewegingen vertrouwt te raken en de gedetailleerde DEMO die je gaat zien zullen je optimaal voorbereiden op de tweede lesdag die in het teken staat van de praktijk.

DAG 2

Alle studenten gaan vandaag werken op hun eigen live model (zelf meenemen) onder begeleiding van trainster.

Alle extra details over de dagindelingen, modellen en materialen ontvang je per email na inschrijving.

You have Successfully Subscribed!