DUSTY OMBRE MASTERCLASS

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

WELKOM

Wat leuk dat je erover denkt om een opleiding in onze academy te komen volgen en je skills naar een nieuw level te tillen.

We kunnen je beloven dat je letterlijk in de beste handen gaat zijn bij Trainster | Master | Allround SKIN & PMU Artiest Akira. Met ruim 18-jaar geschiedenis en carrière in beauty, huid en PMU op haar naam zal zij je introduceren, meenemen in een reis en begeleiden om het beste uit jezelf te halen.

Keer op keer wordt bewezen dat Akira’s studenten, meer kennis en skills hebben dan masters die soms al jaren in het vak zitten. Je zal deze opleiding dan ook verlaten met niet enkel een passie voor PMU en lip pigmentatie technieken maar ook met een gedegen en stabiele basis, wat een grote voorsprong geeft bij je start in deze nieuwe specialisatie.

Dusty Ombre Brows is qua looks de meest populaire behandeling anno 2021 in permanente make-up behandelingen. Reden hiervoor: de beauty en catwalk trends zijn veranderd en de vraag van clienten verandert hierdoor mee. De classic ombre brows looks van 2019 a.k.a.”instragram brows” kenmerkend door vaak intense en donkere looks heeft plaatsgemaakt voor zacht en natuurlijk! 

Leer de DUSTY techniek en hoe je ‘untraceable’ looks kan creëren met een volledige nieuwe kijk op kleuren, vormen en resultaten.

Je leert nieuwe browmapping technieken, andere bewegingstechnieken en werken met diversere naaldconfiguraties!

Daarbij delen we veel tips & tricks hoe je het beste werkt om nagenoeg geen trauma aan de huid te geven, waardoor genezen resulaten veel retentie hebben en vlekkeloos zijn.

Tot slot word je kennis volledig ge-upgrade inzake beste typen pigmenten en layering technieken, afgestemd voor elke huidkleur en -conditie, om ook op lange termijn de allermooiste en meest natuurlijke kleureffecten te blijven geven aan al je klanten! Less is more is hierbij altijd onze filosofie.

TIP: Onze DUSTY OMBRE BROWS TECHNIEK is ook de mooiste techniek indien je veel klanten hebt die graag FLUFFY brows zien en de browlifting behandelingen laten doen.

 

OPLEIDING :
DUSTY OMBRE MASTERCLASS

DAGEN : 1 DAG MASTERCLASS

PRIJS: € 1.495,- excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : € 500,-

OPTIONEEL:

Indien je nog geen pmu machine hebt of graag met de machine en naalden waar wij mee werken wilt starten kan dit los aangeschaft worden tijdens de opleiding.
Je mag ze testen in de les zodat je de juiste keuze kunt maken uit ons assortiment, op basis van jouw wensen.
Er zijn mooie starterssets beschikbaar inclusief naalden, aan speciale kortingstarieven.
Machines en naalden altijd uit voorraad leverbaar.

 

LEADING ACADEMY

De deskundigheid en service van onze Academy uit zich in het hoge percentage terugkerende studenten. Maar liefst 95% van al onze studenten komen na het volgen van hun eerste opleiding bij ons terug om door te groeien in andere technieken en/of voor masterclasses om hun kennis en skills verder te perfectioneren. Ons aanbod is continue innoverend, en Ombre Beauty Academy streeft ernaar de nieuwste en meest trending pmu en beauty technieken als eerste in Belgie te introduceren.

DUUR MASTERCLASS

Deze opleiding bestaat uit 1 intensieve lesdag waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk.

Gezien je al ervaring hebt in PMU technieken en is dit dan ook prima haalbaar en door de focus-modus kun je al je nieuwe skills en kennis in no-time in de praktijk gaan brengen.

KMO PORTEFEUILLE
ERKENDE OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. 

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

VOOROPLEIDING

We verwachten dat je al een PMU artiest bent en ervaring hebt met pigmenteren van wenkbrauwen. Deze opleiding gaat je huidige skills perfectioneren en je nieuwe technieken aanleren om de meest natuurlijke resultaten te behalen.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop