DUSTY OMBRE MASTERCLASS

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

Dusty Ombre Brows is qua looks de meest populaire behandeling anno 2021 in permanente make-up behandelingen. Reden hiervoor: de beauty en catwalk trends zijn veranderd en de vraag van clienten verandert hierdoor mee. De classic ombre brows looks van 2019 a.k.a.”instragram brows” kenmerkend door vaak intense, cleane and strong looks heeft plaatsgemaakt voor ULTRA fluffy, natuurlijk en ontraceerbaar! 

Helaas zijn maar weinigen van ons gezegend met looks als the Kardashians/Jenners, Gigi Hadid en Hailey Bieber en is en blijft hulp van PMU technieken populair. Daarbij willen klanten ook graag de gemakken van PMU behouden zoals 24/7 mooi verzorgde brows, water- en sweatproof en no-more hussle in de ochtend! 

Belangijk dus dat je je als PMU-artist blijft ontwikkelen in je skills om te kunnen voldoen aan de veelvuldige vraag naar Fluffy en Naturel PMU Looks. 

In deze masterclass ga je leren dat je om deze Fluffy en vooral ‘untraceable’ looks te creëren volledige andere technieken, naaldconfiguraties, pigmenten en vaak ook andere machine(settings) gebruikt dan voor de Classic, clean en outlined looks!

Daarbij leren we je werken op een heel efficiënte
manier waardoor je sneller kan pigmenteren (gem. maximaal 3 laagjes!) en ook delen we veel tips & tricks hoe je het beste werkt om nagenoeg geen trauma aan de huid te geven, waardoor genezen resulaten veel meer retentie hebben en nagenoeg vlekkeloos zijn.

Tot slot word je kennis volledig ge-upgrade inzake beste typen pigmenten en layering technieken, afgestemd voor elke huidkleur en -conditie, om ook op lange termijn de allermooiste en meest natuurlijke kleureffecten te blijven geven aan al je klanten! Less is more is hierbij altijd onze filosofie.

TIP: Onze DUSTY OMBRE BROWS TECHNIEK is ook de mooiste techniek indien je veel klanten hebt die graag FLUFFY brows zien en de browlifting behandelingen laten doen.

 

OPLEIDING :
DUSTY OMBRE MASTERCLASS

DAGEN : 1 of 2 DAGEN MASTERCLASS

PRIJS : 1 dag € 1.050,00  / 2 dagen € 1.950,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : v.a. € 220,50 excl. btw

OPTIONEEL:

Indien je nog geen PMU machine hebt, of indien je graag met onze PMU machine wilt gaan werken (niet verplicht!) hebben wij diverse machines welke je mag testen in de latex oefeningen.

 

We zijn een geregistreerd opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest voor de KMO Portefeuille [nr. DV.0237657].

U kunt voor deze opleiding een KMO Porteufeille steun aanvragen

 

Lees meer op onze pagina hoe KMO Portefeuille werkt.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

KMO ERKENDE OPLEIDINGEN door de Vlaamse overheid

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Deze erkenning houdt in dat na een uitgebreid traject en controles, de Vlaamse overheid ons bedrijf en opleidingsaanbod zodanig kwaliteitsvol en professioneel vindt dat de overheid bereid is een (groot) deel van het studiegeld te financieren voor studenten die ervoor kiezen bij ons een opleiding te komen volgen.

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons opleidingsaanbod en de kwaliteit van de lesprograma’s.

DUUR OPLEIDING

Deze MASTERCLASS opleiding bestaat uit 1 of 2 intensieve lesdagen waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk. Gezien je al ervaring hebt in PMU technieken en is dit dan ook prima haalbaar.

 Ervaring leert dat bij volwassenonderwijs van uitstel meestal afstel komt, omdat er altijd – en zeker als zelfstandig ondernemer – wel andere zaken tussendoor komen. We geloven in korter en intensiever, en door deze focus-modus kun je al je nieuwe skills en kennis in no-time in de praktijk gaan brengen.

VOOROPLEIDING

We verwachten dat je al een PMU artiest bent en ervaring hebt met pigmenteren van wenkbrauwen met de machine techniek (niet microblading!).

Indien je geen basis opleiding en/of masterclasses bij Ombre Beauty Academy hebt gevolgd, verzoeken we je een kopie van je PMU certificaat per email te sturen voordat je je inschrijft.

EXTRA LESDAG

Omdat iedere student anders leert, andere ambities en behoeftes heeft hebben wij als extra mogelijk om een tweede LIVE lesdag apart te reserveren. Vooral studenten die graag hun ‘cravings’ naar perfectionisme willen voeden en behoefte hebben aan nog meer kennis en info kunnen tijdens deze praktijklesdag live op hun model werken, onder intensieve begeleiding van Akira.

0