EYELINER PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING
BASIS OPLEIDING CLASSIC EYELINER
MASTERCLASS SMOKEY EYELINER 
15/16 MAART 2020

DE OPLEIDING

Onder de cosmetische diensten en salonbehandelingen is permanente make-up  (PMU) nog steeds ‘The Rising Star” in de beauty wereld.

Dé tijd dus om je bestaande skills uit te breiden met deze technieken zodat je ook deze services kunt aanbieden……..Of juist dé tijd om een nieuwe stap in je carrière te maken en te starten in de wereld van semi-permanente make-up.

VOOROPLEIDING

Deze opleiding is zodanig samengesteld dat je als volledige nieuwkomer / beginner kunt starten (zelfs zonder ervaring in de beauty  sector) !

EYELINER PROGRAMMA

In deze super uitgebreide opleiding ga je alles leren m.b.t. het pigmenteren van eyeliners.

DAG 1

Staat in het teken van de elementaire basics van eyeliner-technieken! Theorie over de oog zone / huid, voorteken instructies & symmetrie, naalden, snelheden, kleuren en aftercare.

LIVE DEMO

Waarbij Akira op een model de gehele behandeling van a tot z demonstreert, inclusief voortekening. Tijdens de demo zal je zien hoe een classic (winged) liner uitgewerkt kan worden in de smokey look, zodat je alle technieken live kan zien!

Theorie over de 3 eyeliner technieken:

1. Classic deep-liner: een strakke lijn tussen en langs de wimperrand om hiermee de oogopslag te accentueren (deze techniek is de basis is voor alle andere stijlen)

2. Winged liner: een classic liner uitgewerkt met een liftende wing (zowel dun en sierlijk te zetten als dikker en intenser)
de smoky liner: een dunne winged liner welke met een dusty powder effect in een soort oogschaduw look samensmelt.

3. De smoky liner: een dunne winged liner welke met een dusty powder effect in een soort oogschaduw look samensmelt.

DAG 2

staat in het teken van de praktijk en ga je zelf werken op je live model, onder begeleiding van Akira.

Groep 1: CLASSIC (DEEP) LINER:

De beginners die geheel nieuw starten met PMU en eyeliners zullen hun prakijkgedeelte in deze groep volgen. Je gaat op je model (zelf meenemen) een classic deepliner zetten, met begeleiding van Akira.

De classic liner is de basis van alle eyeliner technieken en dien je goed te beheersen om in de toekomst eventueel door te kunnen gaan met andere technieken!

Groep 2: (winged) SMOKEY LINER

De studenten die al ervaring met een classic / deepliner hebben, en deze training komen volgen omdat ze de winged of smokey techniek willen creëren zullen het prakijkgedeelte van deze training in deze groep volgen. Je gaat op je model (zelf meenemen) een (winged) smokey liner zetten, met begeleiding van Akira. 

BONUS

Alle studenten mogen de hele dag deelnemen, dus indien je in de ochtendgroep hebt gewerkt maar toch graag de wined/smokey techniek wilt zien bij je medestudenten van groep 2 wilt zien mag je uiteraard blijven om mee te kijken. Alle studenten die de smokey techniek willen leren, zijn uiteraard welkom om in de ochtend mee te kijken met groep 1.

Alle details over de dagindelingen en instructies m.b.t. je model ontvang je na inschrijving per mail.

JE KRIJGT

N

uitgebreid en intensief les programma met veel theorie, details, met praktijkgerichte tips en tricks om snel de techniek aan te leren

N

werkkit met voorteken pencils en oefenlatex

N

werken op je live model met support tijdens de training van 2 masters voor optimale ondersteuning

N

certificaat van deelname van Ombre Beauty®

N

Directe 1-op-1 after-service met Akira via viber of whatsapp

N

Mogelijkheid om 1 extra dag* terug te komen met model voor nabegeleiding + live support van Akira

N

Alle dagen altijd verse lunch, snacks, drinks en sweets

N

Deze training zal volledig in het Nederlands worden gegeven.

N

Indien je al een PMU machine hebt kan je gewoon met je eigen machine werken! Geen verplichtingen tot aankoop van onze apparatuur!

ALS JE NOG GEEN MACHINE HEBT

OMBRE BEAUTY® PMU MACHINE 

Our private label machine! Zorgvuldig geselecteerd, op basis van perfecte verhouding tussen prestaties van de machine en prijs! Perfect voor de nieuwste technieken mee uit te voeren, zoals het mooie en populaire “pixel” effect, shadow effect, OMBRE looks, maar ook voor strakke outlines, winged liners en hairstrokes..

Geschikt voor wenkbrauwen (Ombre, powder en hairstrokes), lippen, eyeliners, striemen, littekens, en meso/Microneedling therapy.  

Memory settings afgestemd per zone (brows, lips, eyeliner, skin) voor snelle opstart.  

Digitaal Touch-screen dat uiterst gebruiksvriendelijk is.
Zowel met kabel te gebruiken (op netstroom) als zonder kabel doordat de machine oplaadbaar is (batterijduur van gem. 6 uur).  

Lichtgewicht aluminium handstuk, soepel en comfortabel in de hand. Super-Silent motor, swiss made.

Naaldmodules in cartridgesystem zodat backflow onmogelijk is, welke voldoen aan eisen van GGD en HGR. Diverse typen naaldmodules/cartridges verkrijgbaar. 

Schroefsysteem voor naaldmodules zodat de cartridges nooit eraf kunnen schuiven tijdens het werken!  

Online verkrijgbaar via www.ombre-beauty.com of mogelijkheid om aan te schaffen op de dag van de training.

0