EYELINER PMU BASIS

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

Eyeliners zijn een populair onderdeel in veel make-up routines. Het geeft ogen meteen een mooiere opslag en meer diepgang. 

Echter vinden veel vrouwen het aanbrengen van eyeliners echter een van de moeilijkste onderdelen en dromen van een semi-permanente oplossing dat veel tijd gaat besparen in de ochtend, en irritaties van asymmetrie voorkomt.

Dit maakt dat de eyeliner behandeling al vanaf het begin van de introductie van Semi Permanente Make UP (PMU) behandelingen grote favoriet, en is er altijd veel vraag naar van klanten.

De nieuwste technieken maken het aanbod van looks zeer divers en veelzijdig met mooi genezen resultaten op álle huidtypen & -kleuren en voor alle leeftijden.

Dé tijd dus om je bestaande skills uit te breiden met eyeliner PMU technieken zodat je ook deze services kunt aanbieden in jouw salon en studio.

 

OPLEIDING :
EYELINER PMU
BASIS OPLEIDING

DAGEN : 2 DAGEN BASIS OPLEIDING

PRIJS: € 2.250,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN: € 472,50

 

We zijn een geregistreerd opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest voor de KMO Portefeuille [nr. DV.0237657].

U kunt voor deze opleiding een KMO Porteufeille steun aanvragen

 

Lees meer op onze pagina hoe KMO Portefeuille werkt.

DE OPLEIDING

Tijdens deze allround basis opleiding leer je de 3 meest populaire en essentiële eyeliner technieken:

1) Infralash techniek : hierbij werk je tussen de wimpers om de oogopslag te accentueren en wimpers voller te laten lijken. Deze techniek is super geliefd bij veel klanten vanwege het subtiele en verfrissende effect dat ermee behaald wordt.
2) Classic EyeLiner: het klassieke, strak gelijnde ooglijntje, ook wel het ‘liquid eyeliner effect’ wat instant de oogopslag mooier maakt.
3) Classic Eyeliner met wing: de klassieke eyeliner welke mooi uitloopt in een verlenging met wing. Populair bij jongere klanten en geeft ogen elegant en meer dramatisch effect.

De opleiding staat bij alle technieken volledig in het teken van het kundig pigmenteren van de delicate huid op oogleden.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

KMO PORTEFEUILLE
ERKENDE OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Deze erkenning houdt in dat na een uitgebreid traject en controles, de Vlaamse overheid ons bedrijf en opleidingsaanbod zodanig kwaliteitsvol en professioneel vindt dat deze bereid is een (groot) deel van het studiegeld te financieren voor studenten die ervoor kiezen bij ons een opleiding te komen volgen.

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

DUUR OPLEIDING

De basisopleiding bestaat uit 2 intensieve lesdagen waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk. Gezien je al ervaring hebt in PMU technieken en is dit dan ook prima haalbaar.

VOOROPLEIDING

We verwachten dat je al een PMU artiest bent en ervaring hebt met pigmenteren van bv. wenkbrauwen en/of lippen. Je hoeft geen ervaring te hebben met eyeliners, dus je kan als volledige nieuwkomer / beginner met dit onderdeel starten – je leert alles vanaf het begin!

Ook is deze opleiding waardevol voor artiesten die al eyeliner behandelingen doen maar nog tegen veel problemen aanlopen zoals weinig kleuropname na genezing, moeilijkheden met juiste kleuren kiezen, on-egale resultaten, moeite met strakke lijnen, weinig ervaring met winged effecten, en je nog altijd veel zwelling tijdens behandelingen krijgt. Laat al deze moeilijkheden tot de verleden tijd behoren na het volgen van deze gedetailleerde & super informatieve opleiding waar naast veel theoretische kennis je ook een groot deel praktijk ervaring zal opdoen.

OPLEIDERS | PMU MASTER

Ombre Beauty Academy x Akira Nitsche heeft haar aanbod van opleiders uitgebreid. Deze opleiding wordt gegeven in samenwerking met Angelika de Vreugd.
Angelika is een allround PMU master met ruime ervaring in diverse eyeliner technieken en heeft haar eigen studio en academy in Nederland. Angelika geeft super goed les, is heel precies en geduldig en begeleid iedere student met heel haar hart. We zijn dan ook super blij om Angelika in ons team als gastdocent te verwelkomen.

INCLUSIEF

N

uitgebreid en intensief les programma waarbij theorie goed wordt afgewisseld met praktijkoefeningen. Veel gerichte tips en tricks om snel de techniek aan te leren.

N

LIVE je eerste eyeliner behandeling uitvoeren onder begeleiding van je trainer

N

Werkkit inbegrepen met pigmenten, voorteken pencils en oefenlatex

N

certificaat van deelname

N

directe 1-op-1 after care service met je Master via fiber / whatsapp

N

alle dagen altijd verse lunch / snacks / drinks en sweets

N

deze training zal volledig in he Nederlands worden gegeven

N

indien je al een PMU machine hebt kan je gewoon met je eigen machine werken! geen verplichtingen tot aankoop van onze aanbod van machines

N

heb je nog geen machine of wil je graag overschakelen op een van de machines uit ons assortiment? dan kan je eerst diverse machines in het theorie gedeelte testen en daarna eventueel overgaan tot kopen (uit voorraad leverbaar)

DAG 1

Staat in het teken van de elementaire basics van eyeliner-technieken! Theorie over de oogzone / huid, voorteken instructies & symmetrie, naalden, snelheden, pigmentology / kleuren en aftercare. Je gaat de technieken veelvuldig oefenen op kunsthuid om met de bewegingen vertrouwt te raken en de gedetailleerde DEMO die je gaat zien zullen je optimaal voorbereiden op de tweede lesdag die in het teken staat van de praktijk.

DAG 2

Alle studenten gaan vandaag werken op hun eigen live model (zelf meenemen) onder begeleiding van trainster.

Alle details over de dagindelingen ontvang je per email na inschrijving.

INTENSIEF & EFFECTIEF

Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk. Gezien je al ervaring hebt in PMU technieken en is dit dan ook prima haalbaar.

FOCUS MODUS

Ervaring leert dat bij volwassenonderwijs van uitstel meestal afstel komt, omdat er altijd – en zeker als zelfstandig ondernemer – wel andere zaken tussendoor komen. We geloven in korter en intensiever, en door deze focus-modus kun je al je nieuwe skills en kennis in no-time in de praktijk gaan brengen.

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop