INVISI INFRA LASH EYELINER OPLEIDING

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

INVISI LASH 2-DAY EDUCATION

Tijdens deze basis opleiding voor eyeliner technieken leer je de meest populaire techniek: INVISI LASH eyeliner. De techniek is super verfijnd en zo delicaat dat het bijna onzichtbaar (invisible) is dat er PMU is gedaan…. Maar het effect van de ogen is instant en mesmerizing!! Ogen sprankelen op een nieuw level, een oogkleur wordt intenser, wimpers lijken dikker en voller en de oogopslag is intenser en zó mooi!

Doordat de techniek zo verfijnd is blijft de klant heel vrij om op dagen dat ze veel gemaquilleerd is extra eyeliner te gebruiken, of om af en toe eens af te wisselen met andere looks zoals een winged liner of shadow liner.

BIJZONDERHEDEN INVISI LASH Techniek:

– Je werkt tussen de wimpers om de oogopslag te accentueren en wimpers voller te laten lijken.

– Kleur blijft mooier (en oogt niet als tattoo zo grijs of zelfs groen)

– Minimale zwelling door juiste techniek icm juiste machine settings & naalden

– Minimale behandeltijd (max. 1 uur)

– In Belgie de no. 1  techniek! Super geliefd vanwege het subtiele, natuurlijke en verfrissende effect dat ermee behaald wordt.

De opleiding staat volledig in het teken van het kundig pigmenteren van de delicate huid op oogleden.

OPLEIDING :
INVISI INFRA LASH EYELINER

DAGEN : 2 DAGEN

PRIJS : € 2.350,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : € 493,50

OPTIONEEL:

Indien je nog geen PMU machine hebt, of indien je graag met onze PMU machine wilt gaan werken kan deze los aangeschaft worden. Deze starterkit kan ook in termijnen betaald worden.

 

PLANNING OPLEIDING

No event found!

VOOROPLEIDING

We verwachten dat je al een PMU artiest bent en ervaring hebt met pigmenteren van bv. wenkbrauwen en/of lippen. Je hoeft geen ervaring te hebben met eyeliners, dus je kan als volledige nieuwkomer / beginner met dit onderdeel starten – je leert alles vanaf het begin!

Ook is deze opleiding waardevol voor artiesten die al eyeliner behandelingen doen maar nog tegen veel problemen aanlopen zoals weinig kleuropname na genezing, moeilijkheden met juiste kleuren kiezen, on-egale resultaten, en/of nog altijd veel zwelling tijdens behandelingen krijgen.
Laat al deze moeilijkheden tot de verleden tijd behoren na het volgen van deze gedetailleerde & super informatieve opleiding waar naast veel theoretische kennis je ook een groot deel praktijk ervaring zal opdoen.

TOPICS

 • Theorie, incl. presentatie over machines, naalden en pigmenten
 • Step-by-step practise vanaf papier tot latex
 • Live Demo op model: leer hoe je werkt met met minimale zwelling & trauma op de delicate oog zone
 • Hand-on werken op eigen model
 • BONUS: Tips & tricks voor die perfecte voor en na foto’s, belichting, lenzen enz.
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop