LIP PIGMENTATIE MASTERCLASS

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

Lip Blush Pigmentatie Masterclass by Akira Nitsche 

Details volgen nog.

OPLEIDING :
LIP PIGMENTATIE MASTERCLASS

DAGEN : 1 of 2 DAGEN MASTERCLASS

PRIJS : 1 dag € 1.150,00  / 2 dagen € 1.950,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : v.a. € 241,50

 

We zijn een geregistreerd opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest voor de KMO Portefeuille [nr. DV.0237657].

U kunt voor deze opleiding een KMO Porteufeille steun aanvragen

Lees meer op onze pagina hoe KMO Portefeuille werkt.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

KMO PORTEFEUILLE
ERKENDE OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Deze erkenning houdt in dat na een uitgebreid traject en controles, de Vlaamse overheid ons bedrijf en opleidingsaanbod zodanig kwaliteitsvol en professioneel vindt dat deze bereid is een (groot) deel van het studiegeld te financieren voor studenten die ervoor kiezen bij ons een opleiding te komen volgen.

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

VOOROPLEIDING

We verwachten dat je al een PMU artiest bent en ervaring hebt met pigmenteren van wenkbrauwen met de machine techniek (niet microblading!).

Indien je geen basis opleiding en/of masterclasses bij Ombre Beauty Academy hebt gevolgd, verzoeken we je een kopie van je PMU certificaat per email te sturen voordat je je inschrijft.

DUUR OPLEIDING

Deze MASTERCLASS opleiding bestaat uit 1 intensieve lesdag waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk. Gezien je al ervaring hebt in PMU technieken en is dit dan ook prima haalbaar.

Ervaring leert dat bij volwassenonderwijs van uitstel meestal afstel komt, omdat er altijd – en zeker als zelfstandig ondernemer – wel andere zaken tussendoor komen. We geloven in korter en intensiever, en door deze focus-modus kun je al je nieuwe skills en kennis in no-time in de praktijk gaan brengen.

DUUR OPLEIDING

Omdat iedere student anders leert, andere ambities en behoeftes heeft hebben wij als extra mogelijk om een tweede LIVE lesdag apart te reserveren. Vooral studenten die graag hun ‘cravings’ naar perfectionisme willen voeden en behoefte hebben aan nog meer kennis en info kunnen tijdens deze praktijklesdag live op hun model werken, onder intensieve begeleiding van Akira.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop