OMBRE BEAUTY®
LIP PIGMENTATIE BASIS OPLEIDING

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

LIPS are HOT!! Vooral door de nieuwe semi-permanente make-up  technieken waarbij je optisch een vollere look en mooie lip vorm kunt creëren, (zonder fillers) maakt lip behandelingen ongekend populair & zorgt voor veel vraag naar deze behandelingen.

Maar…. zeker ook lippen mét fillers hebben baat bij een lippigmentatie behandeling. Door (veelvuldig) gebruik van lipfillers verdwijnt de kleur van de lipcontouren vaak en is de liphuid vaak bleker en vlekkerig.

Lippigmentatie laat de vaak mooie volle vorm van lippen dus veel beter tot zijn recht komen! Hierbij wordt vaak gekozen voor natuurlijke nude- en soft pink kleuren om de sexy, naturelle en volle look te accentueren.

DE OPLEIDING

In deze basisopleiding ga je de volgende technieken uitgebreid leren :

  • LIP BLUSH techniek: waarbij de kleur/tint van de lippen een heel natuurlijk en zachte geaccentueerd worden. De kleurtint is transparant (aquarelle) en zonder contouren.
  • OMBRE FULL LIPS techniek: bij deze techniek wordt een onzichtbare of indien gewenst, een meer zichtbare contouring gezet zodat je een mooiere vorm kan creëren en lippen meer symmetrisch kan maken. Daarbij leer je met contrasten werken om ook een optisch voller effect te geven!
  • LIP ENLIGHTMENT techniek: ook deze techniek komt aan bod en zal worden uitgelegd met veel aandacht voor de kleurenleer en pigmentology welke de hoofrol speelt in deze techniek om donkere (bruin gepigmenteerde) lippen succesvol te corrigeren in kleurtoon!

De opleiding staat volledig in het teken van het egaal en kundig pigmenteren van de delicate liphuid.

OPLEIDING :
LIP PIGMENTATIE
BASIS OPLEIDING

DAGEN : 2 DAGEN BASIS OPLEIDING

PRIJS: € 1.950,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN: € 409,50

WERK-KIT: t.w.v. € 200,00 inbegrepen

PROFESSIONAL PMU MACHINE: los aan te schaffen

We zijn een geregistreerd opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest voor de KMO Portefeuille [nr. DV.0237657].

U kunt voor deze opleiding een KMO Porteufeille steun aanvragen

 

Lees meer op onze pagina hoe KMO Portefeuille werkt.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

SEMI PERMANENTE MAKE-UP

Semi permanente make-up behandelingen zijn momenteel een van de meest populaire behandelingen in beauty salons, waarbij de vraag naar (mooie!) lippen blush, ombre lips, natuurlijke lipliners enorm is toegenomen de afgelopen 2 jaar.

Dé tijd dus om je bestaande skills uit te breiden met deze technieken zodat je ook deze services kunt aanbieden.

VOOROPLEIDING

We verwachten dat je al een PMU artiest bent en ervaring hebt met pigmenteren van bv. wenkbrauwen en/of eyeliners. Je hoeft geen ervaring te hebben met lippigmentatie. Dus je kan als volledige nieuwkomer / beginner met dit onderdeel starten – je leert alles vanaf het begin!

Ook is deze opleiding waardevol voor artiesten die al lippigmenteringen doen maar nog tegen veel problemen aanlopen zoals weinig kleuropname na genezing, moeilijkheden met juiste kleuren kiezen, on-egale resultaten, moeite met lipliners, weinig ervaring met ombre effecten, en je nog altijd veel zwelling tijdens behandelingen krijgt. Laat al deze moeilijkheden tot de verleden tijd behoren na het volgen van deze gedetailleerde & super informatieve opleiding waar naast veel theoretische kennis je ook een groot deel praktijk ervaring zal opdoen.

DAG 1

Staat in het teken van de elementaire basics van lip-technieken! Theorie over de lipzone / huid, voorteken instructies & symmetrie, naalden, snelheden, pigmentology / kleuren en aftercare. Je gaat de technieken veelvuldig oefenen op kunsthuid om met de bewegingen vertrouwt te raken en je voor te bereiden om te werken op echte huid.

DAG 2

Alle studenten gaan vandaag werken op hun eigen live model (zelf meenemen) onder begeleiding van trainster.

DEMO

De volledige behandeling van begin tot eind! Kijk mee met een video demo met veel close-ups, details en instructies! Inclusief: lip-mapping / voortekening, instellingen machine & naaldlengtes, movements, juiste stretch-technieken en aandacht voor goede werkhouding!

STUDENTS

Elke student wordt individueel geholpen bij de opstart en het voortekenen om zo optimale begeleiding en ondersteuning te bieden bij het werken op je model! Super intensief, persoonlijk en leerzaam om je echt klaar te stomen voor jouw eigen klanten in je salon!

JE KRIJGT

N

uitgebreid en intensief les programma waarbij theorie goed wordt afgewisseld met praktijkoefeningen. Veel gerichte tips en tricks om snel de techniek aan te leren.

N

LIVE je eerste lippigmentatie behandeling uitvoeren onder begeleiding van je trainer

N

Werkkit inbegrepen met 3 pigmenten, voorteken pencils en oefenlatex

N

certificaat van deelname

N

Directe 1-op-1 after-service met Akira via viber of whatsapp

N

Mogelijkheid om 1 extra dag* terug te komen met model voor nabegeleiding + live support van Akira

N

Alle dagen altijd verse lunch, snacks, drinks en sweets

N

Deze training zal volledig in het Nederlands worden gegeven.

N

Indien je al een PMU machine hebt kan je gewoon met je eigen machine werken! Geen verplichtingen tot aankoop van onze apparatuur!

0