LIP BLUSH PIGMENTATIE

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

WELKOM

Wat leuk dat je erover denkt om een opleiding in onze academy te komen volgen en je skills naar een nieuw level te tillen.

We kunnen je beloven dat je letterlijk in de beste handen gaat zijn bij Trainster | Master | Allround SKIN & PMU Artiest Akira. Met ruim 18-jaar geschiedenis en carrière in beauty, huid en PMU op haar naam zal zij je introduceren, meenemen in een reis en begeleiden om het beste uit jezelf te halen.

Keer op keer wordt bewezen dat Akira’s studenten, meer kennis en skills hebben dan masters die soms al jaren in het vak zitten. Je zal deze opleiding dan ook verlaten met niet enkel een passie voor PMU en lip pigmentatie technieken maar ook met een gedegen en stabiele basis, wat een grote voorsprong geeft bij je start in deze nieuwe carrière.

Semi permanente make-up behandelingen zijn momenteel een van de meest populaire behandelingen in beauty salons, waarbij de vraag naar (mooie!) lippen met permanente make-up (lippigmentatie behandelingen) de afgelopen 2 jaar enorm in opkomst is.

Dé tijd dus om je bestaande skills uit te breiden met deze technieken zodat je ook deze services kunt aanbieden.

Leer nu de nieuwste semi-permanente make-up technieken waarbij je mooie resultaten kunt creëren voor lippen zonder & met fillers – en leer werken met de nieuwtse generatie pigmenten om natuurlijke nude- en soft pink blush effecten te creeren of juist intensere optisch voller lijkende lippen te accentueren.

OPLEIDING :
LIP PIGMENTATIE
BASIS OPLEIDING

DAGEN : 2 DAGEN BASIS OPLEIDING

PRIJS: € 2.495,- excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN: € 500,-

INCLUSIEF:
Complete LUXE startertkit

– 4 lip pigmenten
– de beste lip mapping tools: 4 concealers & pro brushes
– diverse must-have werk accessoires

PMU MACHINE
Indien je nog geen pmu machine hebt of graag met de machine en naalden waar wij mee werken wilt starten kan dit los aangeschaft worden tijdens de opleiding.
Je mag ze testen in de les zodat je de juiste keuze kunt maken uit ons assortiment, op basis van jouw wensen.
Er zijn mooie starterssets beschikbaar inclusief naalden, aan speciale kortingstarieven.
Machines altijd uit voorraad leverbaar.

DE OPLEIDING

In deze basisopleiding ga je de volgende technieken uitgebreid leren :

  • LIP BLUSH techniek: de meest populaire lip behandeling van het moment! Bij deze techniek ga je leren hoe je  de kleur/tint van de lippen heel natuurlijk en zacht kunt pigmenteren, zonder scherpe/zichtbare contouren, met gebruik van mooie nude, peachy, soft pinky of soft red tonen. We leren je om lippen sexy en fris te maken en te accentueren zonder dat je ziet dat het PMU is.  
  • OMBRE FULL LIPS techniek: bij deze techniek leer je een scherpere contouring te maken (maar niet donkerder!) om een vorm extra te corrigeren of te benadrukken. Daarbij leer je hoe je a-symmetrische lippen mooier kunt maken incl. hoe je met contrasten werkt om optisch vollere effecten te creeren!

De opleiding staat bij alle technieken volledig in het teken van het egaal en kundig pigmenteren van de delicate liphuid.

HIGHLIGHTS:

N

uitgebreid en intensief les programma waarbij theorie goed wordt afgewisseld met praktijkoefeningen. Veel gerichte tips en tricks om snel de techniek aan te leren.

N

LIVE je eerste lippigmentatie behandeling uitvoeren onder begeleiding van je trainer

N

certificaat van deelname

N

directe 1-op-1 after care service met Akira via fiber / whatsapp

N

alle dagen altijd verse lunch / snacks / drinks en sweets

N

mogelijkheid om 1 extra dag / dag-deel terug te komen met model voor nabegeleiding bij touch-ups.

N

deze training zal volledig in het Nederlands worden gegeven

N

indien je al een PMU machine hebt kan je gewoon met je eigen machine werken! geen verplichtingen tot aankoop van onze aanbod van machines

N

heb je nog geen machine of wil je graag overschakelen op een van de machines uit ons assortiment? dan kan je eerst diverse machines in het theorie gedeelte testen en daarna eventueel overgaan tot kopen (uit voorraad leverbaar)

KMO PORTEFEUILLE
ERKEND OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. 

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

LEADING ACADEMY

De deskundigheid en service van onze Academy uit zich in het hoge percentage terugkerende studenten. Maar liefst 95% van al onze studenten komen na het volgen van hun eerste opleiding bij ons terug om door te groeien in andere technieken en/of voor masterclasses om hun kennis en skills verder te perfectioneren. Ons aanbod is continue innoverend, en Ombre Beauty Academy streeft ernaar de nieuwste en meest trending pmu en beauty technieken als eerste in Belgie te introduceren.

DUUR OPLEIDING

Deze opleiding bestaat uit 2 intensieve lesdagen waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk.

We geloven in een efficient en intensief opleidingstraject van 2 volle lesdagen. Gezien je al ervaring hebt in PMU technieken en is dit dan ook prima haalbaar en door de focus-modus kun je al je nieuwe skills en kennis in no-time in de praktijk gaan brengen.

VOOROPLEIDING

We verwachten dat je al een PMU artiest bent en ervaring hebt met pigmenteren van bv. wenkbrauwen en/of eyeliners. Je hoeft geen ervaring te hebben met lippigmentatie. Dus je kan als volledige nieuwkomer / beginner met dit onderdeel starten – je leert alles vanaf het begin!

REEDS ‘ERVARING’?

Ook dan is deze opleiding zeer populair en waardevol, want ookal heb je al ergens anders een opleiding voor lippigmentatie gevolgd, dit betekent niet altijd een garantie voor zelfzekerheid.
Regelmatig verwelkomen we  artiesten die al lippigmenteringen doen maar nog tegen veel problemen aanlopen zoals moeite met het egaal pigmenteren, moeite met kleur in de liphuid te implanteren, weinig kleuropname na genezing, moeilijkheden met juiste kleuren kiezen, moeilijkheden met lipliners, weinig ervaring met ombre effecten, nog altijd veel zwelling tijdens behandelingen krijgt, of zich volledig nog heel onzeker voelen om op de delicate liphuid te werken.

Laat al deze moeilijkheden tot de verleden tijd behoren na het volgen van deze gedetailleerde & super informatieve opleiding waar naast veel theoretische kennis je ook een volledige lesdag praktijk ervaring zal opdoen.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop