LIP BLUSH PIGMENTATIE BASIS

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

Semi permanente make-up behandelingen zijn momenteel een van de meest populaire behandelingen in beauty salons, waarbij de vraag naar (mooie!) lippen met permanente make-up (lippigmentatie behandelingen) de afgelopen 2 jaar enorm in opkomst is.

Dé tijd dus om je bestaande skills uit te breiden met deze technieken zodat je ook deze services kunt aanbieden.

Leer nu de nieuwste semi-permanente make-up technieken waarbij je mooie resultaten kunt creëren voor lippen zonder & met fillers – en leer werken met de nieuwtse generatie pigmenten om natuurlijke nude- en soft pink blush effecten te creeren of juist intensere optisch voller lijkende lippen te accentueren.

OPLEIDING :
LIP PIGMENTATIE
BASIS OPLEIDING

DAGEN : 2 DAGEN BASIS OPLEIDING

PRIJS: € 2.350,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN: € 493,50

PMU MACHINE: indien je nog geen pmu machine hebt of graag met de machine en naalden waar wij mee werken wilt starten kan dit los aangeschaft worden tijdens de opleiding.

We zijn een geregistreerd opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest voor de KMO Portefeuille [nr. DV.0237657].

U kunt voor deze opleiding een KMO Porteufeille steun aanvragen

 

Lees meer op onze pagina hoe KMO Portefeuille werkt.

DE OPLEIDING

In deze basisopleiding ga je de volgende technieken uitgebreid leren :

  • LIP BLUSH techniek: de meest populaire lip behandeling van het moment! Bij deze techniek ga je leren hoe je  de kleur/tint van de lippen heel natuurlijk en zacht kunt pigmenteren, zonder scherpe/zichtbare contouren, met gebruik van mooie nude, peachy, soft pinky of soft red tonen. We leren je om lippen sexy en fris te maken en te accentueren zonder dat je ziet dat het PMU is.  
  • OMBRE FULL LIPS techniek: bij deze techniek leer je een scherpere contouring te maken (maar niet donkerder!) om een vorm extra te corrigeren of te benadrukken. Daarbij leer je hoe je a-symmetrische lippen mooier kunt maken incl. hoe je met contrasten werkt om optisch vollere effecten te creeren!

De opleiding staat bij alle technieken volledig in het teken van het egaal en kundig pigmenteren van de delicate liphuid.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

KMO PORTEFEUILLE
ERKENDE OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Deze erkenning houdt in dat na een uitgebreid traject en controles, de Vlaamse overheid ons bedrijf en opleidingsaanbod zodanig kwaliteitsvol en professioneel vindt dat deze bereid is een (groot) deel van het studiegeld te financieren voor studenten die ervoor kiezen bij ons een opleiding te komen volgen.

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

DUUR OPLEIDING

De basisopleiding bestaat uit 2 intensieve lesdagen waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk. Gezien je al ervaring hebt in PMU technieken en is dit dan ook prima haalbaar.

 Ervaring leert dat bij volwassenonderwijs van uitstel meestal afstel komt, omdat er altijd – en zeker als zelfstandig ondernemer – wel andere zaken tussendoor komen. We geloven in korter en intensiever, en door deze focus-modus kun je al je nieuwe skills en kennis in no-time in de praktijk gaan brengen.

VOOROPLEIDING

We verwachten dat je al een PMU artiest bent en ervaring hebt met pigmenteren van bv. wenkbrauwen en/of eyeliners. Je hoeft geen ervaring te hebben met lippigmentatie. Dus je kan als volledige nieuwkomer / beginner met dit onderdeel starten – je leert alles vanaf het begin!

Ook is deze opleiding waardevol voor artiesten die al lippigmenteringen doen maar nog tegen veel problemen aanlopen zoals weinig kleuropname na genezing, moeilijkheden met juiste kleuren kiezen, on-egale resultaten, moeite met lipliners, weinig ervaring met ombre effecten, en je nog altijd veel zwelling tijdens behandelingen krijgt. Laat al deze moeilijkheden tot de verleden tijd behoren na het volgen van deze gedetailleerde & super informatieve opleiding waar naast veel theoretische kennis je ook een groot deel praktijk ervaring zal opdoen.

EXTRA LES-DAG

Omdat iedere student anders leert, andere ambities en behoeftes heeft hebben wij als extra mogelijk om een derde LIVE lesdag apart te reserveren. Vooral studenten die graag nog verder in PMU willen specialiseren en sneller willen groeien zullen merken dat ze snel hun basis-skills beheersen en ze ‘cravings’ krijgen naar nog meer kennis en info waar ze graag LIVE begeleiding bij zou willen. Alle informatie over deze extra trainingsdag kan je aanvragen per mail.

HIGHLIGHTS:

N

uitgebreid en intensief les programma waarbij theorie goed wordt afgewisseld met praktijkoefeningen. Veel gerichte tips en tricks om snel de techniek aan te leren.

N

LIVE je eerste lippigmentatie behandeling uitvoeren onder begeleiding van je trainer

N

certificaat van deelname

N

directe 1-op-1 after care service met Akira via fiber / whatsapp

N

alle dagen altijd verse lunch / snacks / drinks en sweets

N

mogelijkheid om 1 extra dag / dag-deel terug te komen met model voor nabegeleiding.

N

deze training zal volledig in het Nederlands worden gegeven

N

indien je al een PMU machine hebt kan je gewoon met je eigen machine werken! geen verplichtingen tot aankoop van onze aanbod van machines

N

heb je nog geen machine of wil je graag overschakelen op een van de machines uit ons assortiment? dan kan je eerst diverse machines in het theorie gedeelte testen en daarna eventueel overgaan tot kopen (uit voorraad leverbaar)

DAG 1

Staat in het teken van de elementaire basics van lip-technieken! Theorie over de lipzone / huid, voorteken instructies & symmetrie, naalden, snelheden, pigmentology / kleuren en aftercare. Je gaat de technieken veelvuldig oefenen op kunsthuid om met de bewegingen vertrouwt te raken en de gedetailleerde DEMO die je gaat zien zullen je optimaal voorbereiden op de tweede lesdag die in het teken staat van de praktijk.

DAG 2

Alle studenten gaan vandaag werken op hun eigen live model (zelf meenemen) onder begeleiding van trainster.

Alle details over de dagindelingen ontvang je per email na inschrijving.

INTENSIEF & EFFECTIEF

Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk. Gezien je al ervaring hebt in PMU technieken en is dit dan ook prima haalbaar.

FOCUS MODUS

Ervaring leert dat bij volwassenonderwijs van uitstel meestal afstel komt, omdat er altijd – en zeker als zelfstandig ondernemer – wel andere zaken tussendoor komen. We geloven in korter en intensiever, en door deze focus-modus kun je al je nieuwe skills en kennis in no-time in de praktijk gaan brengen.

 

SCHRIJF JE IN VOOR ALLE UPDATES

You have Successfully Subscribed!

0