LIPPIGMENTATIE PMU BASIS OPLEIDING
BASIS OPLEIDING / 13 & 14  MAART 2020 

LIPS are HOT!! Vooral door de nieuwe semi-permanente make-up  technieken waarbij je optisch een vollere look en mooie lip vorm kunt creëren, (zonder fillers) maakt lip behandelingen ongekend populair & zorgt voor veel vraag naar deze behandelingen.

Maar…. zeker ook lippen mét fillers hebben baat bij een lippigmentatie behandeling. Door (veelvuldig) gebruik van lipfillers verdwijnt de kleur van de lipcontouren vaak en is de liphuid vaak bleker en vlekkerig.

Lippigmentatie laat de vaak mooie volle vorm van lippen dus veel beter tot zijn recht komen! Hierbij wordt vaak gekozen voor natuurlijke nude- en soft pink kleuren om de sexy, naturelle en volle look te accentueren.

DE OPLEIDING

In deze basisopleiding ga je leren :

  • een mooie natuurlijke lipvorm te tekenen + pigmenteren, die optisch symmetrisch en voller lijkt
  • volle lippen waarvan de contouren zijn verbleekt door fillers terug te accentureren (zonder een zichtbare – donkere- contourlijn rond de lippen)
  • Lip-enlightment voor het corrigeren van natuurlijk gepigmenteerde (bruine) lippen

De opleiding staat volledig in het teken van het egaal en kundig pigmenteren van de delicate liphuid.

SEMI PERMANENTE MAKE-UP

Semi permanente make-up behandelingen zijn momenteel een van de meest populaire behandelingen in beauty salons, waarbij de vraag naar (mooie!) lippen pmu enorm is toegenomen de afgelopen 2 jaar.

Dé tijd dus om je bestaande skills uit te breiden met deze technieken zodat je ook deze services kunt aanbieden……..Of juist dé tijd om een nieuwe stap in je carrière te maken en te starten in de wereld van semi-permanente make-up. 

VOOROPLEIDING

Deze opleiding is zodanig samengesteld dat je als volledige nieuwkomer / beginner kunt starten met het vak semi-permanente make-up voor lippen – je leert alles vanaf het begin!

DAG 1

Staat in het teken van de elementaire basics van lip-technieken! Theorie over de lipzone / huid, voorteken instructies & symmetrie, naalden, snelheden, pigmentology / kleuren en aftercare. Je gaat de technieken veelvuldig oefenen op kunsthuid om met de bewegingen vertrouwt te raken en je voor te bereiden om te werken op echte huid.

LIVE DEMO

Kijk mee tijdens deze demo op een model om een gehele LIP behandeling van a tot z te zien, inclusief voortekening, instellen machine, werkhouding & stretch-technieken.

DAG 2

Staat in het teken van de praktijk en werken op je live model (zelf meenemen).

STUDENTS

Elke student wordt individueel geholpen bij de opstart en het voortekenen om zo optimale begeleiding en ondersteuning te bieden bij het werken op je model! Super intensief, persoonlijk en leerzaam om je echt klaar te stomen voor jouw eigen klanten in je salon!

JE KRIJGT

N

uitgebreid en intensief les programma met veel theorie, details, met praktijkgerichte tips en tricks om snel de techniek aan te leren

N

werkkit met voorteken pencils en oefenlatex

N

werken op je live model met support tijdens de training van 2 masters voor optimale ondersteuning

N

certificaat van deelname van zowel Ombre Beauty®

N

Directe 1-op-1 after-service met Akira via viber of whatsapp

N

Mogelijkheid om 1 extra dag* terug te komen met model voor nabegeleiding + live support van Akira

N

Alle dagen altijd verse lunch, snacks, drinks en sweets

N

Deze training zal volledig in het Nederlands worden gegeven.

N

Indien je al een PMU machine hebt kan je gewoon met je eigen machine werken! Geen verplichtingen tot aankoop van onze apparatuur!

ALS JE NOG GEEN MACHINE HEBT….

OMBRE BEAUTY® PMU MACHINE 

Onze OMBRE BEAUTY®  machine is zorgvuldig geselecteerd op basis van perfecte verhouding tussen prijs, kwaliteit & prestaties! Perfect voor de nieuwste technieken mee uit te voeren, zoals het “pixel” shading effect voor poederachtige resultaten en outline technieken voor lippen, wenkbrauwen en eyeliners.

Lichtgewicht aluminium handstuk met zeer weinig vibratie, soepel en comfortabel in de hand en Super-Silent motor.

Naaldmodules in cartridgesystem zodat backflow onmogelijk is, welke voldoen aan eisen van GGD en HGR. Diverse typen naaldmodules/cartridges verkrijgbaar. 

Schroefsysteem voor naaldmodules zodat de cartridges nooit eraf kunnen schuiven tijdens het werken!

De machine kan wireless gebruikt worden en heeft een accuduur van 6-8 uur!!

Online verkrijgbaar via www.ombre-beauty.com of mogelijkheid om aan te schaffen op de dag van de training.

0