OMBRE POWDER BROWS

PERMANENTE MAKEUP BASIS OPLEIDING

De vraag van klanten naar permanente make-up (PMU) behandelingen en met name naar de Ombre Brows behandelingen is enorm gestegen de laatste jaren, en dit maakt dat het beheersen van deze (semi)permanente make-up techniek  de beste keus is om mee te starten als nieuwkomer in de PMU industrie. 

Met de Ombre Powder techniek geef je een natuurlijk en meer geaccentueerde look aan wenkbrauwen. De natuurlijke browshape kan mooier worden geaccentueerd, of indien nodig, kan er een nieuwe en esthetisch betere wenkbrauw vorm worden gecreëerd. Daarbij is de veelzijdigheid van OMBRE POWDER BROWS techniek oneindig en kan je diverse looks creëren: intense en strakke “instagram” brows, of een heel natuurlijk effect dat de look van een zacht poeder effect geeft … alles is mogelijk en wij leren je in deze erkende en intensieve basisopleiding alle geheimen!

OPLEIDING :
OMBRE POWDER BROWS
BASIS OPLEIDING

DAGEN : 4 DAGEN BASIS OPLEIDING

PRIJS: € 3.250,- excl. btw

INCLUSIEF:
Complete startertkit met Pigmenten, browmapping tools en accessoires.

PMU machine niet inbegrepen.
Machines altijd uit voorraad leverbaar.

 

 

KMO PORTEFEUILLE
ERKEND OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. 

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

VOOROPLEIDING

Deze intensieve basisopleiding is speciaal opgezet voor beginners met PMU en wenkbrauw technieken. Je hebt geen ervaring nodig met permanente make-up en je kan zelfs deelnemen als je een volledige nieuwkomer bent in de beauty industrie. Je zal in deze opleiding alles leren vanaf het allereerste begin.

PMU MACHINE

De PMU machine kan je apart aanschaffen op de eerste lesdag. We zullen je alles uitleggen over diverse modellen en je kan ze testen in de les zodat je de juiste keuze kunt maken uit ons assortiment, op basis van jouw wensen. 

DUUR & DOELSTELLING OPLEIDING

De basisopleiding bestaat uit 4 intensieve lesdagen waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk.

Er is bewust gekozen voor een verlengd programma (4 lesdagen!), omdat onze ervaring leert dat nieuwkomers in de wereld van permanente make-up meer dan de gemiddelde 2-daagse trajecten nodig hebben om alle informatie en skills eigen te maken. In deze opleiding is er een perfecte balans tussen VOLDOENDE lesdagen en optimale “focus-modus” en leiden we je zodanig op dat je na deze basisopleiding alle essentiële kennis en skills beheerst om effectief te starten als PMU artist in ombre brows technieken.

AFTERCARE | E-lEARNING

Om echt als allround-artiest in deze techniek aan de slag te kunnen, is het belangrijk dat je op veel diverse huidtypen, huidcondities en -kleuren kunt werken. Om je verdere ondersteuning te bieden bij het doorgroeien in je vaardigheden kan je continue in direct 1-op-1 contact blijven met je trainer(s) via whatsapp of email.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

INHOUD OPLEIDING

N

Anatomie van huid, introductie met het vak pigmenteren / PMU

N

BrowMapping en BrowShaping technieken: leer alles over wenkbrauw vormen, gelaatsvormen en symmetrie

N

Essential Basics machinale PMU techniek: werking van de machine, de diverse naaldconfiguraties, naaldlengtes, machine instellingen, handbewegingen, stretch technieken

N

KUNSTHUID & REAL SKIN: stap voor stap leer je op kunthuid het pigmentatie proces doorlopen, zodat je perfect voorbereid bent om over te schakelen op echte huid!

N

Coloristics & Pigmentology: kleurenleer & pigment samenstellingen van wenkbrauw pigmenten

N

Pratijkdag 1: LIVE werken op je model (zelf meenemen) je gaat de techniek in de praktijk uitvoeren op je eigen model, onder begeleiding van je trainer

N

Praktijkdag 2: deze is 5-6 weken na lesdag 3 en hier leer hoe je een touch-up behandeling uitvoert op je model.

INBEGREPEN

N

Gedetailleerd werkboek

N

Product Kit: browmapping tools, concealer, pencils, latex en diverse accessoires

N

Persoonlijke evaluaties om het beste uit jezelf te halen tijdens én na de opleiding

N

Tips & Tricks m.b.t. fotografie, marketing, portfolio opbouw

N

Elke dag verse lunch, drankjes, gebakjes en in-between snacks

N

OMBRE BEAUTY® Academy biedt non-stop, direct 1-op-1 support via whatsapp en/of viber. Hier kan je ten alle tijden in contact blijven met de academy voor vragen, ideeën en updates.

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop