OMBRE POWDER BROWS
RE-START OPLEIDING

OMBRE BEAUTY – Akira Nitsche

een erkende en geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid (VLAIO). U KUNT OP DEZE OPLEIDING TOT 30% SUBSIDIE KRIJGEN VAN DE VLAAMSE OVERHEID. Informeer naar de mogelijkheden.

OMBRE BEAUTY®
OMBRE POWDER BROWS RE-START

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

Permanente make-up (PMU) is momenteel een van de meest uitgevoerde behandelingen in de beauty branche, en het is daarom niet vreemd dat steeds meer beauty professionals alsook totale nieuwkomers met deze technieken willen starten.

De behandelingen voor wenkbrauwen staan momenteel op nummer 1 met de nieuwste techniek: Ombre Powder Brows als ultieme favoriet! De techniek is enorm populair doordat deze enorm veelzijdig is en mooi genezen resultaten geeft op álle huidtypen & -kleuren.

Met het Ombre Powder effect geef je een ‘make-up look’ en hierdoor meer accent aan wenkbrauwen. Met de techniek kan de natuurlijke vorm mooier worden geaccentueerd, of indien nodig, kan er een nieuwe en mooiere wenkbrauw vorm worden gecreëerd, die eventuele Asymmetrie corrigeert.

De veelzijdigheid van deze techniek is oneindig: je kan met OMBRE POWDER techniek oneindig variëren in de look die je voor je klant wilt creëren: donkere, strak afgelijnde “instagram” brows, of juist een heel natuurlijk effect, dat de look van een soft poeder effect geeft … alles is mogelijk!

Download de brochure voor alle info.

OPLEIDING :
OMBRE POWDER BROWS MASTERCLASS

DAGEN : 2 DAGEN MASTERCLASS OPLEIDING

PRIJS : € 1.450,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : € 304,50

OPTIONEEL TE BESTELLEN:

Indien je nog geen PMU machine hebt, of indien je graag met onze PMU machine wilt gaan werken (niet verplicht!) hebben wij diverse machines waaruit je kunt kiezen.

OMBRE BEAUTY® MACHINE  | € 499,00  excl. btw

iColor Fly MACHINE   | € 950,00 excl. btw

We zijn een geregistreerd opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest voor de KMO Portefeuille [nr. DV.0237657].

U kunt voor deze opleiding een KMO Porteufeille steun aanvragen

 

Lees meer op onze pagina hoe KMO Portefeuille werkt.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

0