OMBRE POWDER BROWS

RE-START MASTERCLASS

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

De vraag van klanten naar permanente make-up (PMU) behandelingen en met name naar de Ombre Brows behandelingen is enorm gestegen de laatste jaren, en dit maakt dat het beheersen van de techniek  een zeer interessante aanvulling kan zijn in je beautysalon, of juist de beste keus om mee te starten als nieuwkomer in de beauty industrie omdat je veel en snel klanten ermee aan kan trekken.

Met PMU worden pigmenten in de huid gebracht, met als doel een niet-permanente effect te geven. De geïmplanteerde kleuren/ pigmenten zullen dus langzaam door een lichaam en de huid worden afgebroken waardoor de kleur (het resultaat) geleidelijk aan lichter wordt tot zelfs onzichtbaar.

De behandelingen voor wenkbrauwen staan momenteel op nummer 1 met de nieuwste techniek: Ombre Powder Brows als ultieme favoriet! De techniek is enorm populair doordat deze enorm veelzijdig is en mooi genezen resultaten geeft op álle huidtypen & -kleuren.

Met de Ombre Powder techniek geef je een (ultra) natuurlijke of juist meer geaccentueerde ‘make-up look’  aan wenkbrauwen. De natuurlijke browshape kan mooier worden geaccentueerd, of indien nodig, kan er een nieuwe en esthetisch betere wenkbrauw vorm worden gecreëerd. Daarbij is de veelzijdigheid van OMBRE POWDER BROWS techniek oneindig en kan je diverse looks creëren: intense en strakke “instagram” brows, of juist een heel natuurlijk effect dat de look van een zacht poeder effect geeft … alles is mogelijk en wij leren je in deze erkende en intensieve MASTERCLASS opleiding alle geheimen!

 

OPLEIDING :
OMBRE POWDER BROWS MASTERCLASS

DAGEN : 2 DAGEN MASTERCLASS OPLEIDING

PRIJS : € 1.950,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : € 409,50

OPTIONEEL TE BESTELLEN:

Indien je nog geen PMU machine hebt, of indien je graag met onze PMU machine wilt gaan werken (niet verplicht!) hebben wij 2 machines waaruit je kunt kiezen.

 

We zijn een geregistreerd opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest voor de KMO Portefeuille [nr. DV.0237657].

U kunt voor deze opleiding een KMO Porteufeille steun aanvragen

 

Lees meer op onze pagina hoe KMO Portefeuille werkt.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

KMO PORTEFEUILLE
ERKENDE OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Deze erkenning houdt in dat na een uitgebreid traject en controles, de Vlaamse overheid ons bedrijf en opleidingsaanbod zodanig kwaliteitsvol en professioneel vindt dat deze bereid is een (groot) deel van het studiegeld te financieren voor studenten die ervoor kiezen bij ons een opleiding te komen volgen.

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

DUUR  OPLEIDING

Deze MASTERCLASS opleiding bestaat uit 2 intensieve lesdagen waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk. Gezien je al ervaring hebt in PMU technieken en is dit dan ook prima haalbaar.

 Ervaring leert dat bij volwassenonderwijs van uitstel meestal afstel komt, omdat er altijd – en zeker als zelfstandig ondernemer – wel andere zaken tussendoor komen. We geloven in korter en intensiever, en door deze focus-modus kun je al je nieuwe skills en kennis in no-time in de praktijk gaan brengen.

VOOROPLEIDING

We verwachten dat je al een PMU artiest bent en ervaring hebt met pigmenteren of microbladen van bv. brows of lippen en/of eyeliners.

Ook is deze opleiding waardevol voor artiesten die al PMU behandelingen van wenkbrauwen doen maar nog tegen veel problemen aanlopen zoals weinig kleuropname na genezing, moeilijkheden met juiste kleuren kiezen, on-egale resultaten, moeite met outlines, weinig ervaring met ombre effecten enz. Laat al deze moeilijkheden tot de verleden tijd behoren na het volgen van deze gedetailleerde & super informatieve opleiding waar je naast veel theoretische kennis je ook een groot deel praktijk ervaring zal opdoen.

DUUR  OPLEIDING

Omdat iedere student anders leert, andere ambities en behoeftes heeft hebben wij als extra mogelijk om een derde LIVE lesdag apart te reserveren. Vooral studenten die graag nog verder in PMU willen specialiseren en sneller willen groeien zullen merken dat ze snel hun basis-skills beheersen en ze ‘cravings’ krijgen naar nog meer kennis en info waar ze graag LIVE begeleiding bij zou willen. Alle informatie over deze extra trainingsdag kan je aanvragen per mail.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop