OMBRE BEAUTY®
NON-LASER REMOVAL OPLEIDING

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

In deze opleiding leer je alles over non-laser removal technieken + producten. De opleiding is niet-merkgebonden en is samengesteld om je echt alles te leren over chemische en niet chemische stoffen voor removal, hun eigenschappen, werking, diverse producten, verschil met laser en wanneer welke techniek, product en samenstelling wordt aanbevolen!

Na deze opleiding beschik je dus over gedetailleerde kennis waarmee je zelf een weloverwogen keus kunt maken met welke technieken & producten JIJ in jouw studio wilt werken.

De removal techniek wordt altijd uitgevoerd met een PMU machine en diverse naald configuraties (niet geschikt om met manuele techniek te doen!).

INHOUD

 • Maak kennis met verschillende removal formules voor het verwijderen van PMU pigmenten en tattoo inkts zonder laser
 • Verschil, voordelen en nadelen NON-Laser versus LASER (mechanisch) technieken, en wanneer welke toepassen 
 • Leer alles over de werkzame stoffen, percentages en hulpstoffen in removal fomules
 • Verschillende eigenschappen van actieve stoffen en hun specifieke werkprotocollen
 • Veilig toepassen van non-laser removal formules afgestemd op huidtype/-conditie
 • Verschil en correct toepassen van 1) volledige removal, 2) ‘verhelderen’ van de kleur en 3) kleur-correctie
 • Step-by-step protocol voor non-laser removal behandeling in de huid
 • Leer welke Naaldconfiguraties zijn veilig & effectief bij de non-laser techniek
 • Leer diverse technieken/bewegingen voor effectief verwijderen met minimale huidtrauma
 • Werkwijzen per zone: wenkbrauwen, eyeliners, lippen en mini-tattoo’s
 • Hoe het risico op littekens te vermijden
 • Genezingsproces na een behandeling
 • Genezingstijd tussen sessies afgestemd op huidconditie cliënt, na elke sessie
 • Nazorg
 • Contra-indicaties
 • Hoe en wanneer een nieuwe zetting uitvoeren op een huid waar removal is gedaan
 • Case Studies met verschillende formules & technieken
 • Practise techniek op fake-skin
 • Live Demo op model

OPLEIDING :
REMOVAL NON-LASER
BASIS OPLEIDING

DAGEN : 1 DAG BASIS OPLEIDING

PRIJS : € 1.250,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : € 262,50

PRODUCTKIT INBEGREPEN: 2 removal serums, neutralizer + accessoires t.w.v. € 250,00 excl. btw

We zijn een geregistreerd opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest voor de KMO Portefeuille [nr. DV.0237657].

U kunt voor deze opleiding een KMO Porteufeille steun aanvragen

 

Lees meer op onze pagina hoe KMO Portefeuille werkt.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING AANBEVOLEN?

Deze intensieve opleiding is speciaal opgezet voor PMU specialisten die ook de service wilen aanbieden om verkeerde, verkleurde oude pmu of tattoo pigmenten uit een huid te zuiveren.

De opleiding is met veel zorg en expertise ontworpen door Akira Nitsche voor OMBRE BEAUTY® Academy en zal een enorme verrijking in kennis zijn voor elke professionele artiest die over allround kennis van pigmentatie en removal wilt beschikken!

 

VOOROPLEIDING

Je kan enkel deelnemen indien je al ervaring hebt met het zetten van permanente make-up of microblading. Een schoonheidsspecialiste diploma is een extra voordeel maar niet verplicht.

AFTER SERVICE | E-LEARNING

Om je verdere ondersteuning aan te bieden krijg je toegang tot het OMBRE BEAUTY® E-learning platvorm waarin diverse onderwerpen uit de live training  zijn opgenomen ter ondersteuning en herhaling.

Om professioneel en als allround-artiest met de removal techniek aan de slag te kunnen, is het belangrijk dat je op alle zones kunt werken (dus wenkbrauwen, eyeliners, lippen en tattoo’s). In het E-learning platvorm zijn case-studies opgenomen, welke je op aanvraag kunt doorlopen.

Elke case-studie is ontworpen om je helpen groeien in vaardigheden en waarbij je kennis gaat maken met diverse uitdagingen die je in de praktijk tegen kunt komen zoals diverse pigmentkleuren, diverse huidtypen en zones.

Na het succesvol doorlopen van alle modules ontvang je het felbegeerde officiële certificaat van OMBRE BEAUTY® Academy.

LUNCH

Alle trainingsdagen is er een verse lunch voorzien voor onze studenten (sandwiches, salades, cakes, thee, koffie enz.). Indien je vegetarisch bent, een voedselallergie hebt, of er andere bijzonderheden zijn laat het ons dan voor aanvang van de cursus weten. We houden daar graag rekening mee.

DOELSTELLING

Het doel van deze interactieve opleiding is dat je zowel theoretisch als in de praktijk kennis hebt gemaakt met diverse removal technieken. Je hebt alle kennis opgedaan om een behandeling met de non-laser techniek uit te kunnen voeren.

MODELLEN

Voor deze training is er een live demo inbegrepen waarbij je meekijkt met een behandeling. De lesmethode is zodanig samengesteld dat de meerderheid van onze studenten hierna succesvol zelf de technieken kunnen uitvoeren.

OPTIONEEL: Indien jij toch behoefte hebt om zelf en onder supervisie van de trainer op een model te oefenen/trainen kan je hier een aparte lesmiddag voor aanvragen waarbij je in een semi-prive les de techniek zelf kan oefenen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden en tarieven.

STARTERKITS

Tijdens deze opleiding leer je werken met diverse producten die ook door de specialisten van OMBRE BEAUTY® worden gebruikt.

Om direct na de opleiding in je studio/praktijk professioneel starten, kan je kiezen om een starterkit aan te kopen, waarin alle producten & accessoires voor de non-laser removal techniek zijn opgenomen.

0