NON LASER PMU REMOVAL

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

In deze opleiding leer je álles over non-laser removal technieken + producten: chemische en niet chemische stoffen voor removal en hun eigenschappen.

Daarbij leer je wanneer en hoe je (veilig) de non-laser removal techniek kunt inzetten om de verkeerd geplaatste en/of verkleurde PMU te verwijderen.

Na deze opleiding beschik je over een rugzak vol met gedetailleerde KENNIS en informatie over deze unieke PMU removal techniek en weet je hoe je zelf met non-laser removal aan de slag kunt gaan.

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING AANBEVOLEN?

Deze intensieve opleiding is speciaal opgezet voor PMU specialisten die ook de service wilen aanbieden om verkeerde, verkleurde oude pmu of tattoo pigmenten uit een huid te zuiveren.

De opleiding is met veel zorg en expertise ontworpen door Akira Nitsche voor OMBRE BEAUTY® Academy en zal een enorme verrijking in kennis zijn voor elke professionele artiest die over allround kennis van pigmentatie en removal wilt beschikken!

 

OPLEIDING :
REMOVAL NON-LASER
BASIS OPLEIDING

DAGEN : 1 DAG BASIS OPLEIDING

PRIJS : € 1.250,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : € 262,50

PRODUCTKIT INBEGREPEN: removal serums, neutralizer, aftercare + accessoires 

LET OP: De non-laser removal techniek wordt altijd uitgevoerd met gebruik van een PMU machine, neem dus je eigen machine en naalden mee.

Indien je interesse hebt om over te stappen naar een van onze machines mag je deze testen in de les.

ONDERWERPEN DIE o.a. AAN BOD KOMEN

 • Maak kennis met verschillende removal formules voor het verwijderen van PMU pigmenten en tattoo inkts zonder laser
 • Verschil NON-Laser versus LASER (mechanisch) technieken, en wanneer welke toepassen 
 • Verschillende eigenschappen van actieve stoffen voor NON-LASER REMOVAL en specifieke werkprotocollen
 • Veilig toepassen van chemische formules afgestemd op huidtype/-conditie
 • Leer welke Naaldconfiguraties zijn veilig zijn bij de non-laser removal + diverse technieken/bewegingen voor effectief verwijderen met minimale huidtrauma!!
 • Voorzorg, Contra-indicaties en Nazorg
 • Kijk mee met een Live Demo op model en werk daarna onder begeleidign op je eigen model

BONUS

 • Hoe een nieuwe PMU behandeling voor wenkbrauwen uit te voeren op een huid waar een succesvol removal resultaat is behaald.  incl. COLOR CORRECTION les!

KMO PORTEFEUILLE
ERKENDE OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. 

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

VOOROPLEIDING

Je kan enkel deelnemen indien je al ervaring hebt met het zetten van permanente make-up of microblading. Een schoonheidsspecialiste diploma is een extra voordeel maar niet verplicht.

PMU MACHINE

Neem je PMU machine mee incl. naaldcatridges 3RLLT 0.30 (2 stuks).

Indien je interesse hebt om onze machines te testen mag dit ook tijdens de oefeningen zodat je ze zelf kunt ervaren in gebruik en comfort.

Al onze machines en naald cartridges zijn uit voorraad leverbaar (wel altijd los aan te kopen en niet inbegrepen in bij het opleidingsgeld).

DUUR OPLEIDING

Deze opleiding bestaat uit 1 intensieve lesdag waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk.

PRAKTIJKLES 

Bij deze opleiding ga je zelf werken op je eigen model, onder begeleiding van je trainer.
Modellen dienen de voor- en nazorg adviezen op te volgen en geen contra-indicaties te hebben. Alle gedetailleerde info ontvang je per email, na je inschrijving.

Model aanwezig vanaf 15:00 uur.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop