NON LASER PMU REMOVAL

PERMANENTE MAKEUP OPLEIDING

In deze opleiding leer je álles over non-laser removal technieken + producten: chemische en niet chemische stoffen voor removal, hun eigenschappen, werking, diverse producten, verschil met laser. Daarbij leer je welke non-laser removal techniek, op een veilige en effectieve manier kunt inzetten om verkeerd geplaatste, verkleurde en/of ongewenste PMU van wenkbrauwen, lippen en eyeliners te verwijderen.

Na deze opleiding beschik je over een rugzak vol met gedetailleerde KENNIS en informatie over de meest toegepaste PMU (en tattoo) removal technieken en weet je hoe je zelf met non-laser removal aan de slag kunt gaan.

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING AANBEVOLEN?

Deze intensieve opleiding is speciaal opgezet voor PMU specialisten die ook de service wilen aanbieden om verkeerde, verkleurde oude pmu of tattoo pigmenten uit een huid te zuiveren.

De opleiding is met veel zorg en expertise ontworpen door Akira Nitsche voor OMBRE BEAUTY® Academy en zal een enorme verrijking in kennis zijn voor elke professionele artiest die over allround kennis van pigmentatie en removal wilt beschikken!

 

OPLEIDING :
REMOVAL NON-LASER
BASIS OPLEIDING

DAGEN : 1 DAG BASIS OPLEIDING

PRIJS : € 1.250,00 excl. btw

RESERVERINGSKOSTEN : € 262,50

PRODUCTKIT INBEGREPEN: removal serums, neutralizer, aftercare + accessoires 

LET OP: De non-laser removal techniek wordt altijd uitgevoerd met gebruik van een PMU machine, neem dus je eigen machine en naalden mee.

Indien je interesse hebt om over te stappen naar een van onze machines mag je deze testen in de les.

We zijn een geregistreerd opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest voor de KMO Portefeuille [nr. DV.0237657].

U kunt voor deze opleiding een KMO Porteufeille steun aanvragen

 

Lees meer op onze pagina hoe KMO Portefeuille werkt.

ONDERWERPEN DIE AAN BOD KOMEN

 • Maak kennis met verschillende removal formules voor het verwijderen van PMU pigmenten en tattoo inkts zonder laser
 • Verschil, voordelen en nadelen NON-Laser versus LASER (mechanisch) technieken, en wanneer welke toepassen 
 • Leer alles over de werkzame stoffen, percentages en hulpstoffen in removal fomules
 • Verschillende eigenschappen van actieve stoffen en hun specifieke werkprotocollen
 • Veilig toepassen van non-laser removal formules afgestemd op huidtype/-conditie
 • Verschil en correct toepassen van
  1) volledige removal,
  2) ‘verhelderen’/oplichten
 • Leer welke Naaldconfiguraties zijn veilig & effectief bij de non-laser removal + diverse technieken/bewegingen voor effectief verwijderen met minimale huidtrauma
 • Step-by-step protocol: wenkbrauwen, eyeliners, lippen en mini-tattoo’s
 • Voorzorg, Contra-indicaties en Nazorg
 • Practise techniek op fake-skin
 • Kijk mee met een Live Demo op model

BONUS

 • Hoe en wanneer een nieuwe zetting uitvoeren op een huid waar removal is gedaan incl. coloristics & pigmentologie adviezen

KMO PORTEFEUILLE
ERKENDE OPLEIDINIGSINSTITUUT DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Al onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Deze erkenning houdt in dat na een uitgebreid traject en controles, de Vlaamse overheid ons bedrijf en opleidingsaanbod zodanig kwaliteitsvol en professioneel vindt dat deze bereid is een (groot) deel van het studiegeld te financieren voor studenten die ervoor kiezen bij ons een opleiding te komen volgen.

Deze erkenning is zeer waardevol en zijn we dan ook heel trots op! Het is een extra garantie dat je erop mag vertrouwen dat onze organisatie professioneel is, kwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd en we continue blijven verbeteren en groeien om aan de top te blijven met ons aanbod.

AFTER/SERVICE | E-LEARNING

Om echt als allround-artiest in deze techniek aan de slag te kunnen, is het belangrijk dat je op veel diverse huidtypen, huidcondities en -kleuren kunt werken. Om je verdere ondersteuning te bieden bij het doorgroeien in je vaardigheden krijg je toegang tot het OMBRE BEAUTY® E-learning platvorm waarin diverse onderwerpen uit de live training  zijn terug te zien. Een perfect online naslagwerk dat je gedurende 3 maanden erbij kan nemen indien nodig.

VOOROPLEIDING

Je kan enkel deelnemen indien je al ervaring hebt met het zetten van permanente make-up of microblading. Een schoonheidsspecialiste diploma is een extra voordeel maar niet verplicht.

PMU MACHINE

Indien je al een machine hebt kan je met je eigen machine + naalden werken, vergeet deze dus niet mee te nemen. Ook kan je indien je interesse hebt in een van onze machines, kennis maken met onze meest favoriete collectie.

Hierbij mag je ze testen tijdens de oefeningen zodat je zelf kunt ervaren welke machine jij (en je handen) de voorkeur aan geeft. Al onze machines en naald cartridges zijn uit voorraad leverbaar (wel altijd los aan te kopen en niet inbegrepen in bij het opleidingsgeld).

DUUR OPLEIDING

Deze opleiding bestaat uit 1 intensieve lesdag waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk.

PRAKTIJKLES 

Bij deze training is er een live demo inbegrepen waarbij je meekijkt met een volledige removal behandeling. Daarbij zit er in het after-support platvorm zeer duidelijke instructie video’s die je als naslagwerk gedurende 3 maanden na de opleiding kunt blijven gebruiken.

De opleiding is dus zodanig gedetailleerd samengesteld dat de meerderheid van onze studenten direct aan de slag kunnen met de geleerde technieken. Dit komt mede doordat we enkel gediplomeerde PMU artiesten toelaten die ervaring hebben met PMU technieken, werken met een PMU machine en werken in een huid.

Er is niet standaard een praktijkles bij deze opleiding inbegrepen waarbij je zelf gaat werken op een model omdat dit in veel gevallen niet nodig is na de degelijke training in theorie, op latex en de gedetailleerde live demo van de volledige behandeling.

 

OPTIONEEL: Indien jij toch behoefte hebt om onder supervisie van de trainer zelf op een model (zelf meenemen) te oefenen/trainen kan dit op aanvraag worden bijgereserveerd. Geef dit voor/bij je inschrijving duidelijk aan zodat we je kunnen informeren over de mogelijkheden en bijkomende tarieven.

PLANNING OPLEIDING

No event found!

0