LA BROWS NANO STROKES MASTERCLASS OPLEIDING BY VERONIKA PETRAS

LA BROWS NANO STROKES VERONIKA PETRAS x OMBRE BEAUTY

Veronika Petras is visiting OMBRE BEAUTY Academy & presenteert haar multi-award winning LA BROWS techniek op 13 – 14 juli, Hasselt | België Haar nano-hairstrokes techniek (met machine) is one-of-a-kind, en enorm populair in de PMU wereld.

Als je eenmaal deze techniek begrijpt en beheerst, zijn de patronen die je kunt creëren oneindig en kan je geheel je eigen looks en stijl ermee uitwerken, of combineren met powder brows technieken. De schaduw silky strokes genezen mooi op jonge en rijpe huiden (vooral omdat ze niet ‘snijdt’ met de naald!) Deze techniek is dan ook echt een MUST om aan je skills toe te voegen als je graag all-round PMU (brow) artists wilt zijn.

Haar performance op Wulop 2021 en 2022 in Antalya als main speaker heeft gezorgd dat haar techniek wereldwijde bekendheid heeft gekregen en ze nu de wereld rond reist om opleidingen te geven. We zijn trots Veronika als team member voor PMU MASTERS & CO. te mogen verwelkomen.

Mis deze unieke kans niet om van deze getalenteerde master haar PMU technieken te leren en je bestaande skills te perfectioneren! Heb je ambitie om mee te doen aan kampioenschappen zoals het WULOP championship in augustus in deze categorie (waar veel winst is te behalen gezien er maar weinig artiesten dit nog doen), dan is deze opleiding zeker een aanrader!!! Beperkte plaatsen om de leerervaring hoog te houden | vol = vol | Nederlandse vertaling

  • Ontvang ook op deze opleiding maar liefst 30% subsidie via de KMO Portefeuille op het lesgeld!
  • Nederlandse studenten/ondernemingen btw vrij

EXCLUSIEVE MASTERCLASS 1 of 2 DAGEN

PMU MASTERS & CO. Staat voor kwaliteitsvolle masterclasses. Ookal heb je ervaring in PMU, bij pmu Masters & Co. geloven we erin dat het aanleren van nieuwe PMU technieken en het perfectioneren van je skills er eerst en vooral voldoende tijd nodig is. We doen niet aan ‘1-daagse cash en go programma’s’ waarbij je een halve dag snel een demo ziet en het direct daarna al zelf op een model moet gaan “nadoen”. In ons vak, waarbij we iemands gelaat gaan verfraaien met (semi)permanente make-up aka niet-afwasbare resultaten, is er naast een gedetailleerde live demo ook gedegen begeleiding van de ervaren master nodig met theorieles, een werk- en stappenplan, uitleg en hands-on hulp bij latex oefeningen, en advies en begeleiding van hand en lichaamspositionering zijn onmisbaar. Indien je nog verder wilt gaan in je ontwikkeling kan je altijd kiezen voor een extra lesdag waarbij je een volledige behandeling met alle nieuw geleerde skills, tips & tricks op je eigen model gaat uitvoeren, onder begeleiding van Veronika en haar assistentes.

ONLINE VOORBEREIDINGSTRAJECT

1 week voorafgaand de opleiding ontvang je toegang tot Veronika’s online lesprogramma waarin meer dan 5 uur aan video’s en info is opgenomen om je zo optimaal voor te bereiden op de LIVE lesdagen.

DAG PROGRAMMA’S

Dag 1 bestaat uit o.a. theorie van LA BROWS techniek, huidanatomie, contra-indicaties, diverse patronen voor hairstrokes, mapping, naalden, pigmenten en machines, presentatie step-by-step techniek, en veel latex oefeningen. Na de lunch ga je meekijken met gedetailleerde demo door Veronika en zie je precies alle stappen van de gehele behandeling, incl. heel veel tips en tricks. We sluiten deze dag af met een uitgebreide Q&A, Tijd: 9:30h – 18:00h

Dag 2 bestaat uit hands-on live werken op model (zelf meenemen). Ga alles wat de eerste dag hebt geleerd uitvoeren op je eerste model! Je werkt in een kleine groep (max. 4-5 studenten) onder hands-on begeleiding van master Veronika en haar assistente! Dus er zullen 2 masters elke groep begeleiden waardoor het bijna 1-op-1 begeleiding is. Dit vinden wij enorm belangrijk zodat elke student kan worden gecorrigeerd en direct worden aangevuld in mappen, techniek, handbeweging, stretching, lichaamspositionering en alles dat belangrijk is om succesvol te worden in deze techniek. Groep 1: 9:00h – 13:30h Groep 2: 14:00h – 18:30h

TOPICS LIVE LESDAGEN o.a.

  • – Theorie, & hairstroke patronen
  • – Step-by-step practise vanaf papier tot latex
  • – naalden en machine settings voor nano-stroken
  • – pigmenten voor crispy geheelde resultaten
  • – Live Demo door Veronika op model: kijk mee met elke stap van de behandeling incl. voortekenen, mapping, kleuren kiezen, stretching, diepte, bewegingen, patronen voor flowing stroken en 3D looks
  • – BONUS: Tips & tricks voor die perfecte voor en na foto’s, belichting, hoeken camera & zo veel meer….
  • – dag 2: Hand-on werken op eigen model onder begeleiding van Veronika en Team!

Beperkte plaatsen om de leerervaring hoog te houden | vol = vol | Nederlandse vertaling

KMO Portefeuille  Ombre Beauty x Akira Nitsche is een geregistreerd dienstverlener van het Vlaamse Gewest (registratienummer: DV.O237657).

Belgische ondernemingen kunnen ook op deze opleiding tot 30% van het lesgeld laten subsidiëren,  tot en met 30-12-2022

Lees meer over hoe het werkt KMO Portefeuille OMBRE BEAUTY® Inschrijvingen voor opleidingen uit het pmu Masters & Co. Programma kunnen niet worden geannuleerd en zijn persoonsgebonden!!

Date

03 - 04 Feb 2023
Expired!

Time

All Day

Prijs

€2.250,00
Ombre Beauty® België

Location

Ombre Beauty® België
Kroonwinningstraat 57A 3500 Hasselt België
0