TATTOO BASIS OPLEIDING | FEBRUARI 2023 | SOLD OUT

FINE LINE TATTOO BASIS OPLEIDING

Lana Tattoo is visiting OMBRE BEAUTY Academy & presenteert haar unieke, one-of-a-kind FINE LINES & FEMININE FLORAL TATOO technieken op 12 – 13 februari ‘23, Hasselt | België

Lana’s tattoo skills zijn subliem! Haar oog voor details is ongekend en haar artistieke inzicht afgestemd op het (vrouwelijk) lichaam in terms of positionering, type versiering en afmetingen kan je aan haar overlaten. Gedurende haar jarenlange ervaring heeft ze zich volledig weten te specialiseren in body art/tattoos versus feminity. Zowel haar fine line technieken als schaduw technieken zijn altijd ultra verfijnd waardoor zij een van de weinige artiesten is die zo’n mooie crispy en elegante genezen resultaten weet te behalen.

Leuk weetje: jaren geleden deed Lana ook PMU, maar haar hart ligt bij tattoo en hier is ze dan ook verder mee gegaan.

We zijn dan ook enorm trots en blij Lana als team member voor PMU MASTERS & CO. te mogen verwelkomen en dat zij haar skills wilt aanleren aan andere artists en haar opleiding in onze academy komt presenteren.

BASIS OPLEIDING

Deze UNIEKE opleiding is ontwikkeld voor Beauty – PMU artiesten die erover dromen meer kunst te creëren, op andere delen dan het gelaat.
Voor artiesten waar het stiekem diep van binnen kriebelt om het pad van tattoo artist te verkennen en vooral super elegant en sierlijk werk / tattoos willen te creëren. PMU en/of tattoo artiesten die de mooiste fine lines technieken willen leren om de meest verfijnde en elegantie tattoos te kunnen zetten.

En voor artiesten die hun persoonlijke ambitie willen verleggen, hun behandelaanbod willen uitbreiden en body art willen kunnen creëren geleerd door een van de meest ervaren tattoo masters in elegante body art!

We gaan ervan uit dat deelnemers al bekend zijn met pmu machine technieken bv. wenkbrauwen, lippen en/of eyeliners. Indien je ook al tattoo technieken beheerst is dit uiteraard een pre, maar geen must.

 

INHOUD

Deze opleiding focust om pmu artiesten te introduceren met fine line tattoo technieken. Je gaat leren hoe je een elegante mini-tattoo moet zetten, waarbij we starten met onderwerpen zoals: spreken/woord(en), mini-symbolen (ster, maan, hartje enz.) en floral art zoals elegante pioenroos en/of organische bladeren.

DAG 1 INTRO

Lana start vanaf level 0 en begint vanaf het begin. Theoretisch gedeelte met o.a. :Anatomie en huid, diverse tattoomachines, diverse naalden, inkten, Stencils maken en overbrengen op de huid, Nazorg, Hygiëne. De cursus is gefocust op het technische aspect van het tatoeëren. Je werkt vanaf stencils (geen freehand). We leren je hoe je deze op de computer voorbereid. Je hoeft dus niet te kunnen tekenen!!

Simulatie training / Kunsthuiden waarbij je zelf aan de slag gaat. We beginnen met basisvormen (lijnen, organische lijnen, geometrische lijnen) op oefenhuid te plaatsen. Diepte is hierbij belangrijk gezien het anders is dan PMU.

Je leert alles om je afbeelding/print om te zetten tot een stencil, en deze over te zetten op de huid. Hoe over de stencil afdruk op de huid te werken. We focussen op (mini)vormen zoals woorden, maan, sterren en bloemen.

Vanaf het begin dien je de juiste greep van de tattoo machine, de houding van de handen + lichaam en je stretchtechnieken -afgestemd op diverse lichaamsdelen – goed aan te leren.

Je leert lijnen zetten met verschillende soorten naalden, (stencil)vormen overtrekken en basisbeginselen van schaduw en dot technieken (shaden) met verschillende soorten naalden.

In deze opleiding focussen we om mooi met zwarte inkt te kunnen werken, en daarme toch diepte, contrast en 3D dimensie te creëren in organische vorm zoals een bloem, blaadjes, ster, maan enz.

Na de lunch ga je meekijken met gedetailleerde demo door Lana en zie je precies alle stappen van de gehele behandeling, incl. heel veel tips en tricks. We sluiten deze dag af met een uitgebreide Q&A.

Tijd: 9:30h – 18:30h

 

DAG 2 PRAKTIJK

Deze lesdag bestaat uit hands-on live werken op model (zelf meenemen). Ga alles wat de eerste dag hebt geleerd uitvoeren, uiteraard onder hands-on begeleiding van Lana en team. Je werkt in een kleine groep (max. 4 studenten) zodat elke student kan worden gecorrigeerd en aangevuld: techniek, handen stretching, mapping, positionering en alles dat belangrijk is om succesvol te worden in de techniek.

Groep 1: 9:00h – 14:00h
Groep 2: 14:30h – 19:30h

Tip: bespreek voorafgaand deze lesdag al met je model dat je gaat meenemen wat je gaat creëren (bv. bloem, woord, symbool) en eventueel zoek je ook alvast de tekening/ print in juiste maat daarvoor mee te nemen naar deze lesdag. Je kan ook tijdens de eerste lesdag een tenlate kiezen dan je wilt gaan maken. Alle overige details/materialen meenemen en voorzorginfo voor je model ontvang je na inschrijving.

Inclusief kit met must have goodies zoals stencils, pencils, fake skin & accessoiries.

Beperkte plaatsen om de leerervaring hoog te houden | vol = vol | Nederlandse vertaling

KMO Portefeuille  Ombre Beauty is een geregistreerd dienstverlener van het Vlaamse Gewest (registratienummer: DV.O237657).

Belgische ondernemingen kunnen ook op deze opleiding tot 30% van het lesgeld laten subsidiëren,  tot en met 30-12-2022

Lees meer over hoe het werkt KMO Portefeuille OMBRE BEAUTY® Inschrijvingen voor opleidingen uit het pmu Masters & Co. Programma kunnen niet worden geannuleerd en zijn persoonsgebonden!!

Sold out!
Tags: ,

Date

12 - 13 Feb 2023
Expired!

Time

All Day

Prijs

€1.450,00
Ombre Beauty® België

Location

Ombre Beauty® België
Kroonwinningstraat 57A 3500 Hasselt België
0