AKIRA NITSCHE
INTERNATIONALE TRAINER | SPEAKER | ALLROUND PMU MASTER ARTIST | FOUNDER OMBRE BEAUTY by AKIRA

About AKIRA

Akira Nitsche is een van de eerste pioniers geweest op het gebied van Ombre Brows in SPMU en heeft de naam OMBRE BROWS geïntroduceerd in de internationale wereld van PMU en Microblading.

Akira’s OMBRE BROWS®-technieken werden in 2015 al internationaal gepresenteerd in de wereld van SPMU en Microblading. Haar unieke (en veelvuldig gekopieerde) Pixel-Technique® is revolutionair geweest in de wereld van microblading en bestaat uit het creëren van minuscule ‘puntjes’ (door Akira omgedoopt tot ‘PIXELS’ benaming) in de huid. Door de pixels op een speciale manier in lagen op te bouwen wordt er een verloop gecreërd, welke gekend is onder de naam ‘OMBRE’. Het OMBRE-effect geeft een natuurlijke en driedimensionaal effect in de huid en is uitgegroeid tot meest populaire look in brows, lips, en zelfs eyeliners!

In alle opleidingen van OMBRE BEAUTY® ACADEMY is ruim 18 jaar kennis en ervaring gebundeld, welke zijn opgedaan in de beauty industrie in zowel in binnen- als buitenland, met als doel elke student optimaal voor te bereiden en klaar te stomen voor een carriere in de beauty & PMU industrie.

 

PERMANENTE MAKEUP IS POPULAIRDER DAN OOIT!

Permanente make-up (PMU) bestaat al bijna 30 jaar, maar vooral de afgelopen 5 jaren is er veel verandert in technieken, pigmenten en veiligheid! Hierdoor is PMU momenteel een van de meest uitgevoerde (en rendabele) behandelingen in de beauty branche. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer beauty professionals alsook totale nieuwkomers met PMU technieken willen starten.

 

De behandelingen voor wenkbrauwen staan momenteel op no. 1 met de nieuwste techniek: Ombre Powder Brows als ultieme favoriet! Deze techniek voldoet aan de grote behoefte voor mooi geaccentueerde wenkbrauwen, waarbij imperfecties en asymmetrie is gecorrigeerd daar waar nodig, maar waarbij door het OMBRE-effect toch de natuurlijke beauty behouden blijft.

 

Maar Akira’s carrière is niet uit de lucht komen vallen……

Het gaat terug toen zij net klaar was met de middelbare school, en nog niet 100% zeker was welke studie zij wilde volgen. Op advies van carrière-coaches volgde Akira een HBO studie in de destijds upcoming enn toch wel ‘nerdy’ wereld van computers en ICT.

“Een studie waarbij ik ervaring heb opgedaan in de wereld van computers, internet, communicatie, marketing, en het toegankelijk maken van informatie. Een studie die mij als ietwat verlegen meisje zeker heeft geholpen zelfverzekerder en communicatiegerichter te worden en mij heeft geholpen skills te ontwikkelen waar ik tot de dag van vandaag nog de vruchten van pluk…” aldus Akira

Maar na het succesvol afronden van deze HBO opleiding besloot ze een volledig andere weg in te slaan, haar haar hart te volgen en eindelijk te gaan kennismaken met de “magische wereld” van Beauty, esthetiek en PMU.

“En nu ruim 15 jaar later kan ik zeggen dit een van mijn beste beslissingen ooit was…. Mijn advies voor iedereen die twijfelt over een (zelfstandige) carrière in de wereld van beauty: volg altijd je hart….. werk dan hard en met veel toewijding en dan weet ik zeker dat je werkdagen niet meer voelen als ‘moeten’ maar als ‘willen’ en je netzoals ik dankbaar bent dat je van je passie een mooie carriere hebt kunnen maken!”

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop