OMBRE POWDER BROWS

MACHINE  CONVERSION TRAINING

OMBRE POWDER BROWS PMU
MACHINE CONVERSION TRAINING

Permanente make-up (PMU) is momenteel een van de meest uitgevoerde behandelingen in de beauty branche, en het is daarom niet vreemd dat steeds meer beauty professionals alsook totale nieuwkomers met deze technieken willen starten.

De behandelingen voor wenkbrauwen staan momenteel op nummer 1 met de nieuwste techniek: Ombre Powder Brows als ultieme favoriet! De techniek is enorm populair doordat deze enorm veelzijdig is en mooi genezen resultaten geeft op álle huidtypen & -kleuren.

Met het Ombre Powder effect geef je een ‘make-up look’ en hierdoor meer accent aan wenkbrauwen. Met de techniek kan de natuurlijke vorm mooier worden geaccentueerd, of indien nodig, kan er een nieuwe en mooiere wenkbrauw vorm worden gecreëerd, die eventuele Asymmetrie corrigeert.

De veelzijdigheid van deze techniek is oneindig: je kan met OMBRE POWDER techniek oneindig variëren in de look die je voor je klant wilt creëren: donkere, strak afgelijnde “instagram” brows, of juist een heel natuurlijk effect, dat de look van een soft poeder effect geeft … alles is mogelijk!

TECHNIEKEN

Het implanteren van pigmenten in de huid met PMU kan zowel manueel als met een elektrische machine gedaan worden en de benaming van deze verschillende implantatie technieken lopen vaak door elkaar.  Beide technieken behoren tot de categorie: PMU.

Kijken we naar de echte vaktermen, dan wordt met ‘Microblading’ of ‘Microshading’ verwezen naar de manuele technieken en gebruikt men PMU of Micropigmentatie voor alle technieken de uitgevoerd worden met een elektrische machine.

DE MACHINE TECHNIEK

De machinale techniek voor het creëren van Ombre Powder Brows bestaat uit het heel verfijnd en oppervlakkig implanteren van veilige huidpigmenten en wordt uitgevoerd met een elektrische, digitale “PMU-machine” en diverse naald-configuraties.

Om de techniek correct te kunnen uitvoeren en mooie semi-permanente resultaten te creëren, is een goed begrip van de werking van de machine, de diverse naaldconfiguraties, naaldlengtes, machine instellingen, handbewegingen, stretch technieken en gebruik van juiste type pigmenten essentieel!

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING AANBEVOLEN?

Deze intensieve 2 daagse opleiding is speciaal opgezet voor artists die al ervaring hebben met wenkbrauwen PMU / manuele technieken (bv. microblading, microshading) en de machinale techniek willen leren, ontworpen door OMBRE BEAUTY® Academy, voor het creëren van Ombre Powder Brows.

VOOROPLEIDING

Je dient minimaal 1 jaar ervaring te hebben met PMU (machinaal of manueel) en/of minimaal 35 PMU wenkbrauwbehandelingen te hebben uitgevoerd. Indien je vooropleiding niet bij OMBRE BEAUTY® Academy is gevolgd, verzoeken we je een kopie van je certificaat te sturen alvorens je kan inschrijven.

DOELSTELLING

Het doel van deze interactieve conversie opleiding is dat je zowel theoretisch als in de praktijk kennis hebt gemaakt met demachinale techniek voor het creëren van Ombre Powder Brows. Je hebt alle kennis opgedaan om een behandeling met deze techniek uit te kunnen voeren op kunsthuid en op modellen, en je door het doorlopen van de case-studies je vaardigheden kunt uitbreiden om als ervaren en kundig Ombre Powder brows Artist werkzaam te zijn.

AFTER SERVICE | E-LEARNING

Om je verdere ondersteuning aan te bieden krijg je toegang tot het OMBRE BEAUTY® E-learning platvorm waarin diverse onderwerpen uit de live training  zijn opgenomen ter ondersteuning en herhaling.

Om professioneel en als allround-artiest met deze techniek aan de slag te kunnen, is het belangrijk dat je op zo veel mogelijk diverse huidtypen, huidcondities en -kleuren kunt werken. In het E-learning platvorm zijn case-studies opgenomen, welke  je op aanvraag kunt doorlopen. Elke case-studie is ontworpen om je helpen groeien in je vaardigheden en waarbij je kennis gaat maken met diverse uitdagingen die je in de praktijk tegen kunt komen zoals diverse huidtypen, -kleuren, wenkbrauwvormen en correctiewerk van oude pmu.

Na het succesvol doorlopen van alle modules ontvang je het felbegeerde officiële certificaat van OMBRE BEAUTY® Academy.

MODELLEN

Voor alle praktijklessen (dag 2 + 3) is het belangrijk dat je zelf een model meeneemt.

We adviseren om een model mee te nemen met een gezonde huid (geen actieve acne, littekens, exczeem etc.), geen oude pmu of microblading en nog voldoende natuurlijke wenkbrauwhaartjes.

STARTERKITS

Tijdens deze opleiding leer je werken met de OMBRE BEAUTY®PMU machine, de bijbehorende naaldconfiguraties en onze favoriete pigmenten en accessoires behorende de techniek.

Om direct na de opleiding in je studio/praktijk professioneel starten, kan je kiezen om de professionele en luxe starterkit aan te kopen, welke  zorgvuldig is samengesteld met al onze lievelingsproducten.

Je kan ook kiezen om de machine incl. werkmaterialen enkel te huren voor gebruik tijdens de opleiding. Meer info over de 2 opties lees je op de ‘inschrijfpagina’.

Alle details over de dagindeling, onderwerpen en extra instructies m.b.t. je model ontvang je na inschrijving per mail.

INHOUD

N

Essential Basics PMU: opfrissing kennis over huid, browmapping, hygiene, contra-indicaties, clientenconsultatie

N

Essential Basics machinale techniek: werking van de machine, de diverse naaldconfiguraties, naaldlengtes, machine instellingen, handbewegingen, stretch technieken

N

Pigmentology: pigmentleer over kleuren en pigment samenstellingen, eigenschappen en genezen resultaten

N

LIVE werken, samen met je trainer op je model om alle theorie en oefeningen op latex in de praktijk te brengen

INBEGREPEN

N

Gedetailleerd werkboek

N

Toegang tot het OMBRE BEAUTY® E-learing platvorm

N

Non-stop, direct 1-op-1 support via whatsapp en/of viber

N

Certificaat van Deelname

N

Persoonlijke evaluaties om het beste uit jezelf te halen tijdens én na de opleiding

N

Bonus: tips & tricks m.b.t. fotografie, marketing, portfolio opbouw

N

Extra oefen/kijkdagen op aanvraag mogelijk

LUNCH

Alle trainingsdagen is er een verse lunch voorzien (sandwiches, salades, cakes, thee, koffie enz.). Als je vegetarisch bent, een voedselallergie hebt, of er andere bijzonderheden zijn laat het ons dan voor aanvang van de cursus weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Contact
OMBRE BEAUTY® 

Algemene Voorwaarden | Terms & Conditions

12 + 11 =

0