SkillUp, RiseUp & Shine CONFIDENCE PROGRAM

 Onze nieuwe opleiding SkillUp, RiseUp & Shine programma is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zelf zekerder wilt worden en zich optimaal wilt voorbereiden op momenten waarop ze moeten presteren onder tijdsdruk en onder de druk van vele ogen die op je werk gericht zijn zoals bij kampioenschappen en/of live demo’s op conferenties of tijdens lessen.

We noemen dit programma met een reden ons CONFIDENCE PROGRAM, en beloven je dat het de meest waardevolle coaching sessie is die je zelfvertrouwen laten groeien en je helpt de beste versie van jezelf te worden!

Whats holding you back? 

Zowel tijdens, maar zeker ook na mijn opleidingen blijf ik in goed en nauw contact met mijn studenten. Iets dat ik met veel plezier doe omdat ikzelf dit heb gemist in mijn verleden, en 99% van alles wat ik weet over de huid, beauty en PMU zelf heb moeten uitzoeken,  experimenteren en oplossen.

Dat stukje ‘extra’ support is daarom zo waardevol, omdat mijn +17 jaar ervaring, mijn studenten tijd kan besparen in bepaalde situaties, en zij sneller zullen doorgroeien naar hoge levels en masters in hun vak worden.

Tijdens mijn interactie met hun, merk ik dat er steeds meer motivatie en interesse is om deel te nemen aan kampioenschappen, maar het effectief deelnemen soms toch niet plaatsvind doordat de ‘winnaars mentaliteit’ vaak nog schuil gaat achter onzekerheden, faalangst, en twijfels.

En dit is iets wat zonde is, omdat faalangst hierdoor in de weg staat van momenten die wellicht je grootste successen en spannendste avonturen opleveren.

Out of your comfort zone is where the magic happens. Heel cliché maar ook héél erg waar!

HOW TO PREPARE ?

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

 • – Creating that Winners mindset : geen problemen maar juist uitdagingen, vertrouwen in jezelf, ga niet enkel voor beste van dat moment, maar word de beste versie van jezelf!
 • – The road tot the big day: hoe bereid je je voor op een kampioenschap? Met stappenplan per maand, week, dag en uren voor de wedstrijd
 • – Hoe pak je je faalangst aan?
 • – Jury Eyes: wat verwachten ze, waar letten ze op?
 • – Tips en tricks voor eventuele extra punten
 • – En zo veel meer…
 • Na de lunch ga je een simulatie training doen op je Live model (zelf meenemen).

De simulatie kan zijn voor WULOP kampioenschappen, maar de opleiding is zeer ook waardevol voor andere kampioenschappen en momenten waarop je LIVE moet presteren onder tijdsdruk en je werk beoordeeld zal worden.

Het lesprogramma is zó super vernieuwd, interessant, en waardevol!!!!

En artiesten die het programma reeds hebben gevolgd, bevestigen dat dit 100% eraan heeft bijgedragen diverse (Wulop) kampioenschappen te hebben gewonnen.

 

 

Tags:

Date

29 Jul 2023
Expired!

Time

2 EVENTS / JULY & AUGUST
All Day

Prijs

€495,00

Meer Info

Read More
Ombre Beauty® België

Location

Ombre Beauty® België
Kroonwinningstraat 57A 3500 Hasselt België
REGISTREER
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop