HOW TO BECOME A CHAMPION

HOW TO BECOME A CHAMPION

Tegenwoordig is het heel populair en interessant om aan PMU-kampioenschappen mee te doen.

Kampioenschappen in beauty en PMU zijn events die al jaren in landen als Rusland, Oekraïne en Azië worden georganiseerd. Sinds een jaar of 3 is deze trend eindelijk ook aan het doordringen in de Europese delen van de wereld.

Ook online op platvormen zoals instagram en facebook schieten de PMU en beauty ‘wedstrijden’ als paddenstoelen uit de grond. Maar in hoeverre spreken we hier van een kampioenschap, als we weten dat de virtuele wereld toch echt is gedomineerd door photoshop en filters (ja deze kunnen echt tot het ‘onzichtbare’ gedaan worden maar een wereld van verschil maken met het echte werk).
En hoe er in de sociale media wereld toezicht is op wie de jury is, of deze jury ook echt je werk heeft gezien, in welke kwaliteit je werk (foto) is gezien als deze al een aantal keren is doorgestuurd is mij vaak ook een raadsel, om dan nog niet eens te spreken over factoren zoals eerlijkheid en objectiviteit.

Net zoals de Olympische spelen, Formule 1 of een EK of WK is er ook voor beauty en PMU echt maar 1 manier uitdagend en dit is LIVE meedoen aan wedstrijden en kampioenschappen. En daarmee bemachtig je dan ook de meest waardevolle prijzen en titels. Live = the real deal.

Anno 2023 is het WULOP-kampioenschap uitgegroeid tot wereldwijd(!) het meest prestigieuze event binnen de PMU events! De WULOP kampioenschappen worden dan ook internationaal gezien als de oscars van PMU.

Founder Akira Nitsche van o.a. OMBRE BEAUTY is naast PMU master trainer ook al jaren gerespecteerd spreker, jury en organiser van diverse events en kampioenschappen, waaronder WULOP en PMU Masters & Co.

Akira Nitsche aan het woord:

Zowel tijdens, maar zeker ook na mijn opleidingen blijf ik in goed en nauw contact met mijn studenten. Iets dat ik met veel plezier doe omdat ikzelf dit heb gemist in mijn verleden, en 99% van alles wat ik weet over de huid, beauty en PMU zelf heb moeten uitzoeken, heb moeten experimenteren en oplossen.

Dat stukje extra support is daarom zo waardevol, omdat mijn +16 jaar ervaring, mijn studenten tijd kan besparen in bepaalde situaties en zij sneller zullen doorgroeien naar hoge levels en masters in hun vak worden.

Tijdens mijn interactie met hun, merk ik dat er steeds meer motivatie en interesse is om deel te nemen aan kampioenschappen, maar het effectief deelnemen soms toch niet plaatsvind doordat de ‘winnaars mentaliteit’ vaak nog schuil gaat achter onzekerheden, faalangst, en twijfels.

En dit is iets wat zonde is, omdat faalangst hierdoor in de weg staat van momenten die wellicht je grootste successen en spannendste avonturen opleveren.

Out of your comfort zone is where the magic happens. Heel cliché maar ook heel waar!

HOW TO BECOME A CHAMPION TRAINING

Hoewel ik in al mijn opleidingen zeker ook focus om mijn studenten naast kennis en skills ook veel zelfvertrouwen mee te geven, is er soms gewoonweg niet voldoende tijd om ook de winnaarsmentaliteit mee te trainen, in de 2-3 of 4 daagse opleidingstrajecten.

Onze nieuwe HOW TO BECOME A CHAMPION TRAINING opleiding, is daarom speciaal ontwikkeld voor iedereen die zelf zekerder wilt worden en zich optimaal wilt voorbereiden op momenten waarop ze moeten presteren onder tijdsdruk en onder de druk van vele ogen die op je werk gericht zijn zoals bij live kampioenschappen.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • – Creating that Winners mindset : geen problemen maar uitdagingen, vertrouwen in jezelf, ga niet enkel voor beste van dat moment, maar word de beste versie van jezelf!  
  • – The road tot the big day: hoe bereid je je voor op een kampioenschap? Met stappenplan per maand, week, dag en uren voor de wedstrijd
  • – Hoe pak je je faalangst aan?
  • – Modellen keuze en hun voorbereidingen
  • – Must Bring: wat neem je mee naar een kampioenschap
  • – 15 minuten prior – Calm down
  • – SOS tijdens je behandeling, how to handle?
  • – Jury Eyes: wat verwachten ze, waar letten ze op?
  • – Tips en tricks voor eventuele extra punten
  • – En zo veel meer…

…Het lesprogramma is zó super vernieuwd, interessant, en waardevol!!!!

Na de lunch ga je een simulatie training doen op je Live model (zelf meenemen).

De simulatie kan zijn voor WULOP maar de opleiding is zeer ook waardevol voor andere kampioenschappen en momenten waarop je LIVE moet presteren onder tijdsdruk en je werk beoordeeld zal worden.

Kies het onderdeel wat je graag wilt repeteren (brows, of lips, of eyeliners) en ervaar een wedstrijd-gevoel, tijdsdruk en leer uit deze generale-repetitie!

Na 2,5 uur stopt de tijd en stop ook jij met werken. Ontvang duidelijke en eerlijke feedback op je werk van dat moment, ervaar hoe de tijdsdruk was en ga met alle tips en tricks aan de slag om de resterende tijd tot aan het kampioenschap je skills te trainen en de beste versie van jezelf te worden en optimaal te presteren!

LESTIJDEN:

10:00 – 12:00 mindset training, tips, tricks

12:00 – 12:30 lunch (inbegrepen)

13:00 – 15:30 wedstrijd simulatie op live model (zelf meenemen)

15:45 -17:00 feedback op je werk, evaluatie en plan van aanpak voor komende weken/maanden afgestemd op elke student individueel.

Book Event

RESERVERINGSKOSTEN | HOW TO BECOME A CHAMPION | 295,00

Resterend bedrag voor/op de 1st dag van de cursus te voldoen via Overschrijving / Bancontact / CreditCard / Contant / via KMO Portefeuille

Available Registraties: Unlimited
The RESERVERINGSKOSTEN | HOW TO BECOME A CHAMPION | 295,00 ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

18 May 2023

Time

All Day

Prijs

€995,00

Meer Info

Read More
Ombre Beauty® België

Location

Ombre Beauty® België
Kroonwinningstraat 57A 3500 Hasselt België
REGISTREER

You have Successfully Subscribed!