OMBRE POWDER BROWS BASIS OPLEIDING JUNI 2023

Met PMU worden pigmenten in de huid gebracht, met als doel een niet-permanente effect te geven. De geïmplanteerde kleuren/ pigmenten zullen dus langzaam door een lichaam en de huid worden afgebroken waardoor de kleur (het resultaat) geleidelijk aan lichter wordt tot zelfs onzichtbaar.
PMU kan toegepast worden voor esthetische doeleinden zoals het perfectioneren van o.a. wenkbrauwen, lippen, eyeliners, tache-de-beaute of sproetjes effect, en nabootsen van haarfollikels op een schedel (scalp). PMU kan ook medisch ingezet worden voor het verfraaien van littekens, vitiligo, striemen en tepelhoven.
Het implanteren van pigmenten met PMU kan zowel manueel als met een elektrische machine gedaan worden en de benaming van deze verschillende implantatie technieken lopen vaak door elkaar.  Beide technieken behoren tot de categorie: PMU. Kijken we naar de echte vaktermen, dan wordt met ‘Microblading’ of ‘Microshading’ verwezen naar de manuele technieken en gebruikt men PMU of Micropigmentatie voor alle technieken de uitgevoerd worden met een elektrische machine.

Met het Ombre Powder effect geef je een ‘make-up look’ en hierdoor meer accent aan wenkbrauwen. Met de techniek kan de natuurlijke vorm mooier worden geaccentueerd, of indien nodig, kan er een nieuwe en mooiere wenkbrauw vorm worden gecreëerd, die eventuele Asymmetrie corrigeert.De veelzijdigheid van deze techniek is oneindig: je kan met OMBRE POWDER techniek oneindig variëren in de look die je voor je klant wilt creëren: donkere, strak afgelijnde “instagram” brows, of juist een heel natuurlijk effect, dat de look van een soft poeder effect geeft … alles is mogelijk!

KMO Portefeuille  Ombre Beauty is een geregistreerd dienstverlener van het Vlaamse Gewest (registratienummer: DV.O237657). Onderneming kunnen 20% tot 30% van het lesgeld laten subsidiëren. Lees meer over hoe het werkt KMO Portefeuille OMBRE BEAUTY®

TERUGKOMDAG : 24 JULI 2023

Date

23 - 25 Jun 2023
Expired!

Time

All Day

Prijs

€4.495,00

Meer Info

INFO CURSUS
Ombre Beauty® België

Location

Ombre Beauty® België
Kroonwinningstraat 57A 3500 Hasselt België
INFO CURSUS
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop