OMBRE POWDER BROWS BASIS OPLEIDING SEPTEMBER 2022

VOOROPLEIDING

Deze intensieve basisopleiding is speciaal opgezet voor beginners met PMU en wenkbrauw technieken. Je hebt geen ervaring nodig met permanente make-up en je kan zelfs deelnemen als je een volledige nieuwkomer bent in de beauty industrie. Je zal in deze opleiding alles leren vanaf het allereerste begin.

DUUR & DOELSTELLING OPLEIDING

De basisopleiding bestaat uit 3+1 lesdagen waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Een afwisselende combinatie van theorie en praktijk maakt dat je alles goed en op een begrijpende manier kan opnemen en je optimaal wordt klaargestoomd voor de praktijk.

Er is bewust gekozen voor een verlengd programma (4 lesdagen!), omdat onze ervaring leert dat nieuwkomers in de wereld van permanente make-up meer dan de gemiddelde 2-daagse trajecten nodig hebben om alle informatie en skills eigen te maken. In deze opleiding is er een perfecte balans tussen VOLDOENDE lesdagen en optimale “focus-modus” en leiden we je zodanig op dat je na deze basisopleiding alle essentiële kennis en skills beheerst om effectief te starten als PMU artist in ombre brows technieken.

OVERZICHT

17 September — lesdag 1: theorie en latex training
18 September — lesdag 2: live demo, theorie en latex training
19 september — lesdag 3: studenten werken op modellen (zelf meenemen)
26 oktober — lesdag 4 : touch-up training studenten voeren op hun model (zelf meenemen) een touch-up behandeling uit

AFTERCARE | E-LEARNING

Om echt als allround-artiest in deze techniek aan de slag te kunnen, is het belangrijk dat je op veel diverse huidtypen, huidcondities en -kleuren kunt werken. Om je verdere ondersteuning te bieden bij het doorgroeien in je vaardigheden kan je continue in direct 1-op-1 contact blijven met je trainer(s) via whatsapp of email.

KMO Portefeuille  Ombre Beauty is een geregistreerd dienstverlener van het Vlaamse Gewest (registratienummer: DV.O237657). Onderneming kunnen 20% tot 30% van het lesgeld laten subsidiëren. Lees meer over hoe het werkt KMO Portefeuille OMBRE BEAUTY®

Book Event

Reserverinskosten | OMBRE POWDER BROWS BASIS SEPTEMBER 2022 | 682,50 €

Resterend bedrag voor/op de 1st dag van de cursus te voldoen via Overschrijving / Bancontact / CreditCard / Contant / via KMO Portefeuille (Eigenbijdrage voor de opleiding te hebben gestort)

Available Registraties: 1
The Reserverinskosten | OMBRE POWDER BROWS BASIS SEPTEMBER 2022 | 682,50 € ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

17 - 19 Sep 2022

Time

All Day

Prijs

€3.250,00

Meer Info

INFO CURSUS
Ombre Beauty® België

Location

Ombre Beauty® België
Kroonwinningstraat 57A 3500 Hasselt België
REGISTREER
0