OPLEIDING SCARS RECONSTRUCTION by ScarInk Januari 2024

Dr. Sylwia Nawrot en Sylwia Dobrowolska – Scarink are visiting OMBRE BEAUTY Academy.

De SCARINK-behandeling is een unieke en uiterst innovatieve gecombineerde therapie waarmee we huiddefecten behandelen, zoals littekens van o.a. acne, striae, keizersnedes, postoperatieve littekens, self-harm, verbranding, cleft-lip evenals rimpels, huidverkleuringen en oneffenheden.

Het is een perfecte aanvulling voor PMU artiesten, en helpt je behandelaanbod uit te breiden. Ideaal in tijden waarbij je merkt dat PMU terug loopt door bv. seizoen of concurrentie en heel uitdagend om deze unieke en nieuwe techniek toe te voegen aan je skills en je kennis en ervaring naar een nieuw level te tillen. Er is heel veel vraag naar dit type medisch-esthetische behandelingen en de (genezen) resultaten zijn prachtig. Je maakt klanten dan ook oprecht blij en terug zelfverzekerd!
Veel voldoening krijgen gaat dan ook hand in hand met de behandeltechnieken van ScarInk.

De MicroPunktura techniek creëert op een unieke manier mini micro-puncturen (micropoints), waarmee het visuele huidaanzicht wordt verbeterd. Strakke en harde littekenstructuren worden flexibeler en voelen terug soepel aan, en littekens worden overal zachter en minder zichtbaar tot soms wel volledig onzichtbaar hersteld.

Studenten die deze cursus volgen, zullen afstuderen met het inzicht en het vertrouwen om diverse typen littekens te behandelen zonder of enkel met slechts minimaal gebruik van inkt! Een geheel nieuwe ontwikkeling die ouderwetse camouflage technieken overbodig maakt.

De opleiding is ontwikkeld door dé pioneers in reconstructieve pmu technieken, Dokter Sylwia Nawrot en medische pmu artiest Sylwia Dobrowolska. Zij zijn de grondleggers van de medische pigmentatietechnieken die de meest natuurlijke weefselstructuren imiteren, wereldwijd gekend als het team van Amazink.

Amazink heeft vele titels op hun naam en we zijn trots Dr. Sylwia N. & Sylwia D. als team member voor PMU MASTERS & CO. te mogen verwelkomen.

LESPROGRAMMA

Deze intensieve en uiterst gedetailleerde opleiding duurt 2 dagen en is ontworpen voor PMU artiesten. Het doel van de opleiding is het verwerven van gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van geavanceerde technieken voor correctie en camouflage van diverse typen littekens in gelaat en op het lichaam bv. striae, chirurgische littekens, keizersnede, cleft lip, littekens na SMP, lipcorrectie en wenkbrauwcorrectie en aanvullend aan herstel na plastische chirurgie.

Onderwerpen die uitvoerig behandeld zullen worden zijn:

 • Soorten littekens
 • Werken met huid defecten op diverse plaatsen op het lichaam en gelaat
 • Werkingsmechanisme MicroPunctura techniek: reconstructie zonder inkt !
 • Werkingsmechanisme camouflage: kleur, structuur, defecten
 • Naaldtype en werkmethoden
 • Elementen van een veilig camouflagesysteem: huidkleurillusie, kleur, parameters: toon, nuance, temperatuur
 • Defectenreconstructie: fouten in camouflagetechnieken
 • Na-behandelingsactiviteiten (fotodocumentatie, thuiszorg)

Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het voeren van een professioneel intake waarbij onderwerpen aanbod komen zoals:

 • Psychologische betekenis van de procedure
 • Allergietests
 • Patiëntendossier
 • Documentatie na de procedure
 • Psychologie van het werken met patiënten met emotionele littekens


DAGINDELING

PROGRAMMA 18 Januari 2024

9:30:00 – 14:00 theorie over Scarink-behandeling, indicaties en contra-indicaties, correctie en verjonging. Scarink-gezicht vs. Scarink-lichaam
14:30 – 15:00 Lunchpauze
15:00 – 17:00 Live demonstratie en Q&A
We sluiten deze dag af met een uitgebreide Q&A, want enkel zo ben je goed voorbereid voor de tweede dag.

PROGRAMMA 19 Januari 2024

9:30 – 13:00 Werken op modellen groep 1
13:00 – 13:30 Lunchpauze
13:30 – 17:00 Werken op modellen groep 2
17:00 – 17:30 Afsluiting en certificaten
We sluiten deze dag af met een fijne ceremonie om te vieren dat je deze opleiding hebt gevolgd en deze nieuwe weg in je pmu carrière kunt starten

MODELLEN

Probeer een model te vinden die zowel een littekens heeft in het gelaat als op het lichaam, op deze manier kan je 2 soorten littekens behandelen. Informeer je model ook dat er eventueel mede studenten meekijken. Op deze manier kunnen jullie allemaal van elkaar leren en zoveel mogelijk diverse soorten littekens kunnen ontdekken.

Tip: Probeer altijd 2 modellen te voorzien zodat als 1 model (last minute) uitvalt en niet kan komen, je altijd een reserve optie hebt. Indien je het “reserve-model” niet nodig hebt tijdens de opleiding kan je haar altijd dan meteen in de week na de opleiding in je salon behandelen zodat je direct aan de slag kan met alle nieuw geleerde technieken en kennis!

 • Littekens die je gaat behandelen moeten minimaal 6 maanden of ouder zijn!
 • Gebruik geen pijnstillers, antibiotica, of drugs – 48 uur voorafgaand de behandeling.
 • Drink geen cafeïne houdende dranken 24 uur voorafgaand de behandeling.

Book Event

Reserveringskosten | OPLEIDING SCARS RECONSTRCTION by ScarInk | 1.995,00 € | 418,95 €
Available Registraties: 9
The Reserveringskosten | OPLEIDING SCARS RECONSTRCTION by ScarInk | 1.995,00 € | 418,95 € ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Tags:

Date

18 - 19 Jan 2024

Time

All Day

Prijs

€1.995,00
Ombre Beauty® België

Location

Ombre Beauty® België
Kroonwinningstraat 57A 3500 Hasselt België
REGISTREER
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop