[rev_slider alias="onlineacademy"][/rev_slider]

AKIRA NITSCHE

Academy

LIVE ACADEMY

We zijn gespecialiseerd in en alles rondom permanente make-up technieken en hebben een sterke passie om elk detail van onze kennis en visie op permanente make-up te delen met OMBRE BEAUTY studenten! OMBRE BEAUTY ACADEMY bestaat al meer dan 5 jaar en gedurende deze tijd hebben we verschillende trainingsformats gemaakt, zodat je altijd een opleiding zult vinden die perfect is afgestemd op wat je zoekt. 

Online

COMING SOON..

ONLINE ACADEMY

Onze nieuwe ONLINE lesprogramma is uiterst veelzijdig en bestaat uit een volledige masterclasses. Ook kan je kiezen om losse modules te volgen waarin heel doelgericht kennis aan bod komt om specifieke elementen in je technieken te verbeteren. Alle materialen zijn tot in detail uitgewerkt en de video modules zijn in 4K kwaliteit voor een real-life experience en het voelt alsof je trainer bij je in de ruimte is. 

BEHANDELINGEN

Studio

BEHANDELINGEN

Welkom in onze vooraanstaande studio’s waar je terecht kan voor cosmetische permanente make-up behandelingen. We zijn gespecialiseerd in wenkbrauwen – en lip pigmentaties en weten precies hoe we jouw gewenste look moeten creëren! We waarderen uniekheid en streven ernaar jouw beauty te accentueren in elke behandeling die we doen. Let’s Enhance your Existing Beauty!

MAAK EEN AFSPRAAK 

Webshop

PMU WEBSHOP

In onze webshop vind je een groot assortiment van professionele & high quality permanent make-up machines, naalden, pigmenten , browmapping tools en accessoires. We hebben een divers aanbod geselecteerd, met al onze favoriete producten en merken. 

THE MAKING OF OMBRE BROWS

INSIDE OMBRE BEAUTY

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop