PERMANENTE MAKEUP BEHANDELINGEN
by AKIRA

EYEBROWS PMU

BROW LIFT

LIPS PMU

 

LASH EXTENSIONS

coming soon
EYELINERS PMU

PMU REMOVAL

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

OMBRE BEAUTY by Akira IconOMBRE BEAUTY by Akira

Kroonwinningstraat 57A, Hasselt

5.0 21 reviews

 • Avatar Alisha Felten ★★★★★ in de afgelopen week
  Ik ben bij Akira geweest voor zowel mijn eigen wenkbrauwen als voor een training. Ik ben super tevreden! Ze is vakkundig, professioneel, vriendelijk en ze geeft altijd eerlijk advies. Tijdens de training wordt er naar je geluisterd, ze … More neemt de tijd en begeleid je stap voor stap naar de perfecte wenkbrauw. Zeker een bezoekje waard!
 • Avatar Marjan Damen ★★★★★ 9 maanden geleden
  Ik wou al 2 jaar mijn wenkbrauwen laten microbladen, ik durfde echter niet. Na 2 jaar Akira volgen en alle mooie resultaten zien (vooral de natuurlijke brows, wat dat wilde ik zelf), durfde ik het toch aan. Ik wist niet goed wat ik juist … More wou/nodig had: powder brows, microblading,.... Akira legt je zeer goed uit wat het beste past bij jou wenkbrauwen en het resultaat dat je wil (voor mij een combo van powder en microblading). Ze tekent met grote nauwkeurigheid je wenkbrauwen, laat het resultaat zien en gaat pas verder als jij tevreden bent. Eerst trekt ze enkele lijnen met de microblade tool, dit is geen aangenaam gevoel, maar hierdoor werkt de verdovende zalf goed die ze hierna opsmeert. Daarna werkt ze verder aan de wenkbrauwen, dit geeft vooral een vervelend gevoel, niet echt pijnlijk. Als ze klaar is vraagt ze recht te zitten, je kan dan zelf het resultaat zien en je mening geven, zelf kijkt ze waar nog correcties nodig zijn. Akira legt ook stap voor stap uit wat het genezingsproces inhoud. Na 6 weken ga je dan terug voor een touch-up. Ik was eigenlijk al tevreden maar kreeg toch de raad dit zeker te doen, daarna was ik echt helemaal blij. Mijn wenkbrauwen stonden niet recht, waren dun, stonden te ver uit elkaar, geen mooie vorm. Ik ben super blij met het resultaat. Ik raad iedereen aan bij Akira te gaan, ze is super professioneel en doet het zo goed!
 • Avatar Christel Indekeu ★★★★★ 8 maanden geleden
  Ik heb Ombre Brows bezocht in Oktober van verleden jaar.
  Daar had ik om de Ombre Brows en Ombre Lips behandeling gevraagd.
  Wat mij betreft is die behandeling perfect verlopen.
  Naast het erg vriendelijke en lieve onthaal van Akira, was
  … More ik onder de indruk van haar professionalisme.
  Dat blijkt onmiddellijk uit de tijd die ze voor je uittrekt, de duidelijk uitleg, de voorzichtige aanpak en vooral de perfecte uitvoering.
  Ik vond het resultaat onmiddellijk erg mooi en geslaagd, een hele opluchting 🙂
  Een heel duidelijke uitleg op voorhand, een perfecte zo goed als pijnloze uitvoering.... uitstekend dus ....
  Over het resultaat ben ik, nu bijna één jaar geleden, nog altijd even tevreden.
  Akira is absoluut een aanrader.
 • Avatar jaaja le createur ★★★★★ 4 maanden geleden
  Gisteren Bij Akira langs geweest, voor microblading. Ben 59 jaar, en mijn wenkbrauwen waren veel minder vol dan in mijn jeugd, ook waren ze niet meer symmetrisch, iets waar ik me al enkele jaren aan stoorde. Akira, heeft mij men zelfvertrouwen … More teruggegeven, mijn wenkbrauwen zijn prachtig gedaan, mooi vol, en de symmetrie is ook hersteld, lijkt wel of ik er een wenkbrauwlift heb bijgekregen. Hartelijk bedankt Akira, heb al de ganse dag complimenten, en vragen gekregen over mijn mooie wenkbrauwen. Er was me al gezegd dat u één van de beste was in uw vak, ben ik het nu volledig mee eens. Tot volgende keer, grtjs., Brigitta
 • Avatar Nena ★★★★★ 8 maanden geleden
  Super tevreden! Heel vriendelijke dame, ik was dan ook meteen op mijn gemak. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en er werd heel uitgebreid de tijd genomen voor een perfecte voorbereiding. Je hebt zelf voldoende inspraak op het resultaat … More en er wordt goed geluisterd naar wat je wil. Ik ben super tevreden met het resultaat en het eerste wat ik dacht toen ik het in de spiegel zag was 'dit had ik al veel eerder moeten doen'. Nu 10 maanden later zien mijn wenkbrauwen er nog steeds als nieuw uit. Ik kan het alleen maar aanraden!
 • Avatar Kaat Van den Mooter ★★★★★ een week geleden
  Na de masterclass ombre powder brows huiswaarts gekeerd met een rugzak vol nieuwe informatie, tips en tricks.
  Akira deelt heel gedreven en enthousiast alle weetjes uit de wereld van permanente make-up.
  Bedankt voor deze heel leerrijke
  … More tweedaagse boordevol informatie, lekkere lunches, mooi beeldmateriaal, ...

AANMELDEN ALS MODEL

Meld je nu aan als Model en we contacteren je zodra we Modellen nodig hebben voor Opleidingen en/of Behandelingen

Contact
OMBRE BEAUTY® 

Algemene Voorwaarden | Terms & Conditions

10 + 10 =