EYEBROWS PMU

BROW LIFT

LIPS PMU

 

LASH EXTENSIONS

coming soon
EYELINERS PMU

PMU REMOVAL

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

OMBRE BEAUTY by Akira IconOMBRE BEAUTY by Akira

Kroonwinningstraat 57A, Hasselt

5.0 24 reviews

 • Avatar Ilham M ★★★★★ een maand geleden
  Zojuist mijn cursus voor ombre brows afgerond bij Akira oprecht mijn beste beslissing ever! Je voelt thuis bij Akira je word warm ontvangen, ze is lief, vakkundig, behulpzaam, professioneel en vooral motiverend.
  Een absolute aanrader voor
  … More iedereen! Zowel voor trainingen als je voor het zetten van je wenkbrauwen. Daar ben ik ook nog steeds mega blij mee.
  Prachtige zaak en waar hygiëne op nr.1 staat
 • Avatar Li Jolie ★★★★★ een maand geleden
  Eindelijk vond ik bij Akira de opleiding waar ik al lang naar op zoek was om mijn skills als PMU artist nog te verbeteren; coloristics & pigmentology.
  Een opleiding die iedereen als PMU artist zou MOETEN volgen en die Akira met al
  … More haar kennis als pionier in de pmu wereld uitgebreid deelt met haar studenten.
  Na een interessante en leerrijke dag vol tips en tricks super tevreden naar huis vertrokken.
  Thanks Akira!
 • Avatar Alisha Felten ★★★★★ een maand geleden
  Ik ben bij Akira geweest voor zowel mijn eigen wenkbrauwen als voor een training. Ik ben super tevreden! Ze is vakkundig, professioneel, vriendelijk en ze geeft altijd eerlijk advies. Tijdens de training wordt er naar je geluisterd, ze … More neemt de tijd en begeleid je stap voor stap naar de perfecte wenkbrauw. Zeker een bezoekje waard!
 • Avatar Kaat Van den Mooter ★★★★★ een maand geleden
  Na de masterclass ombre powder brows huiswaarts gekeerd met een rugzak vol nieuwe informatie, tips en tricks.
  Akira deelt heel gedreven en enthousiast alle weetjes uit de wereld van permanente make-up.
  Bedankt voor deze heel leerrijke
  … More tweedaagse boordevol informatie, lekkere lunches, mooi beeldmateriaal, ...
 • Avatar jaaja le createur ★★★★★ 6 maanden geleden
  Gisteren Bij Akira langs geweest, voor microblading. Ben 59 jaar, en mijn wenkbrauwen waren veel minder vol dan in mijn jeugd, ook waren ze niet meer symmetrisch, iets waar ik me al enkele jaren aan stoorde. Akira, heeft mij men zelfvertrouwen … More teruggegeven, mijn wenkbrauwen zijn prachtig gedaan, mooi vol, en de symmetrie is ook hersteld, lijkt wel of ik er een wenkbrauwlift heb bijgekregen. Hartelijk bedankt Akira, heb al de ganse dag complimenten, en vragen gekregen over mijn mooie wenkbrauwen. Er was me al gezegd dat u één van de beste was in uw vak, ben ik het nu volledig mee eens. Tot volgende keer, grtjs., Brigitta
 • Avatar Marjan Damen ★★★★★ a year ago
  Ik wou al 2 jaar mijn wenkbrauwen laten microbladen, ik durfde echter niet. Na 2 jaar Akira volgen en alle mooie resultaten zien (vooral de natuurlijke brows, wat dat wilde ik zelf), durfde ik het toch aan. Ik wist niet goed wat ik juist … More wou/nodig had: powder brows, microblading,.... Akira legt je zeer goed uit wat het beste past bij jou wenkbrauwen en het resultaat dat je wil (voor mij een combo van powder en microblading). Ze tekent met grote nauwkeurigheid je wenkbrauwen, laat het resultaat zien en gaat pas verder als jij tevreden bent. Eerst trekt ze enkele lijnen met de microblade tool, dit is geen aangenaam gevoel, maar hierdoor werkt de verdovende zalf goed die ze hierna opsmeert. Daarna werkt ze verder aan de wenkbrauwen, dit geeft vooral een vervelend gevoel, niet echt pijnlijk. Als ze klaar is vraagt ze recht te zitten, je kan dan zelf het resultaat zien en je mening geven, zelf kijkt ze waar nog correcties nodig zijn. Akira legt ook stap voor stap uit wat het genezingsproces inhoud. Na 6 weken ga je dan terug voor een touch-up. Ik was eigenlijk al tevreden maar kreeg toch de raad dit zeker te doen, daarna was ik echt helemaal blij. Mijn wenkbrauwen stonden niet recht, waren dun, stonden te ver uit elkaar, geen mooie vorm. Ik ben super blij met het resultaat. Ik raad iedereen aan bij Akira te gaan, ze is super professioneel en doet het zo goed!

AANMELDEN ALS MODEL

Meld je nu aan als Model en we contacteren je zodra we Modellen nodig hebben voor Opleidingen en/of Behandelingen