SOFT DUSTY OMBRE BROWS

De NO.1 techniek van dit moment.
Zo natuurlijk waren ombre powder brows nog nooit!

Door een geheel nieuwe behandeltechniek, met de nieuwste apparatuur en cartridges, wordt de kleur heel zacht in de huid GEBLEND! Perfecte techniek indien je wilt dat je  brows 24/7 on fleek zijn, een mooiere  vorm krijgen afgestemd op jouw gelaat en indien je van ultra natuurlijke resultaten houdt zonder lijnen, randen of zichtbaar (nep) tattoo effect! Deze techniek geneest zo natuurlijk dat het ontraceerbaar is en geeft de meest natuurlijke kleureffecten!

Resultaten blijven gemiddeld 1 a 1,5 jaar, en dan is het aanbevolen een opfrissing te doen in de vorm van een touch-up behandeling.
Tip:  deze techniek is ook het mooiste indien je graag FLUFFY brows ziet en van de look houdt waarbij je de haartjes uplift met een gel of browlifting.

575,00 € excl. touch up

OMBRE POWDER BROWS

Klassieke ombre brows look: een make-up effect dat lijk alsof je je wenkbrauwen elke dag hebt ingetekent  met poeder/pencil. De kleur is meer intens en de de vorm heeft veel ‘strakheid’. De look is altijd clean afgewerkt. Deze look is aanbevolen voor klanten die houden van een duidelijk aanwezige wenkbrauw die strak is vormgegeven. Let op: de techniek is niet geschikt voor alle huidtypen & huidkleuren! 

Resultaten blijven gemiddeld 1,5 jaar, en dan is het aanbevolen een kleuropfrissing te laten doen.

525,00 € excl. touch-up

OMBRE STROKES by Akira

Bij deze techniek blenden we haartjes door de gehele brows, samen met een combinatie van zachte schaduw effecten om een heel zacht en fluffy 3D effect te creëren. Er wordt een moderne en hyper-realistische look verkregen doordat haartjes + schaduw effect perfect met elkaar versmelten. De techniek is vooral mooi bij normale of drogere huidtypen. 

Resultaten blijven gemiddeld 1 jaar, en dan is het aanbevolen een (mini) touch-up behandeling te laten doen. Let op: minder geschikt voor gecombineerde of vettere huidtypen omdat de kleur hierbij sneller zal verdwijnen!

625,00 € excl. touch-up

CORRECTION BROWS

Cover-up behandeling bestaat uit een kleurcorrectie en een vormcorrectie voor nieuwe klanten die al oud werk hebben (PMU en / of microblading), maar waarbij dit oude werk niet is gezet door Akira of artist van Ombre Beauty!

Stuur voordat je boekt duidelijke foto’s van je wenkbrauwen via whatsapp, zodat de Artist deze kan bekijken en je kan adviseren of een cover-up mogelijk is of er beter eerst een (deel) van de oude kleur/vorm verwijdert moet worden.

De behandeling vereist ten minste 2 sessies om de gewenste look te bereiken.  Voor ‘moeilijke’ correcties is soms zelfs een  derde sessie nodig om de kleuren perfect te blenden en het oude werk echt te coveren! 

675,00 € excl. touch-up

KLEUROPFRISSING \ TOUCH-UP

Dit zijn opvolg behandelingen die de levensduur van je brows zal verlengen en kleurintensiteit en afwerking perfectioneren.

> Binnen 6 w.  na eerste zetting 100,- € 

> Binnen 12 m.  na eerste zetting 250,- €

> Binnen 18 m.  na eerste zetting 375,- €

OMBRE POWDER BROWS

by Akira

PERMANENTE MAKEUP BEHANDELING

Elke behandeling die Akira uitvoert is UNIEK! Als ze ergens een hekel aan heeft is het “one-size-fits-all”… zeker als het aankomt op beauty is dit echt verboden! Helaas zien we het tegenwoordig echter steeds meer en meer. Vooral brows hebben vaak allemaal dezelfde vorm met (te) donkere en doffe kleuren!

 Akira zal altijd iets unieks creëren dat past bij je wensen, je looks en je huidtype!  Hierbij is alles met Ombre effect dé favoriete techniek vanwege de veelzijdigheid en mooi genezen resultaten!

Als pionier in OMBRE technieken ben je bij ons zeker in de beste handen. Akira’s ombre brows, lips en eyeliners kennen oneindig veel variaties doordat ze meester is in het correct toepassen van schaduw en contrasten. Dus naast dat het design altijd UNIEK zal zijn – en volledig afgestemd op je facial shape om jouw mooiste elementen te benadrukken – zal ook de kleur van het pigment voor elke behandeling custom made worden gemengd om de meest perfecte resultaten te behalen….

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop