WE LOVE OMBRE

PERMANENTE MAKEUP BEHANDELINGEN by OMBRE BEAUTY®

Elke behandeling die Akira uitvoert is UNIEK! Als ze ergens een hekel aan heeft is het “one-size-fits-all”… zeker als het aankomt op beauty is dit echt verboden! Helaas zien we het tegenwoordig echter steeds meer. Vooral brows hebben vaak allemaal dezelfde vorm met (te) donkere en doffe kleuren!

 Akira zal altijd iets unieks creëren dat past bij je wensen, je looks en je huidtype!  Hierbij is alles met Ombre effect dé favoriete techniek vanwege de veelzijdigheid en mooi genezen resultaten!

Als pionier in OMBRE technieken ben je bij ons zeker in de beste handen. Akira’s ombre brows, lips en eyeliners kennen oneindig veel variaties doordat ze meester is in het correct toepassen van schaduw en contrasten. Dus naast dat het design altijd UNIEK zal zijn – en volledig afgestemd op je facial shape om jouw mooiste elementen te benadrukken – zal ook de kleur van het pigment voor elke behandeling custom made worden gemengd om de meest perfecte resultaten te behalen.

Let’s Enhance your Existing Beauty®

OMBRE POWDER BROWS

Klassieke ombre brows look: een make-up effect dat lijk alsof je je wenkbrauwen zelf mooi hebt geaccentueert met poeder/pencil. Echter hoef je na deze behandeling dit nu niet meer dagelijks zelf te tekenen! De intensiteit van de kleur en ‘strakheid’ wordt aangepast naar je wensen voor het resultaat: het kan naturel maar ook bold en donkerder. De look is altijd clean en strakker afgewerkt. De genezen resultaten zijn mooi bij alle huidtypen & huidkleuren! 

Resultaten blijven gemiddeld 1,5-2 jaar, en dan is het aanbevolen een (mini) touch-up behandeling te laten doen.

5

€ 485,00

N

incl. TouchUp Behandeling

faq

OMBRE COMBO BROWS

Bij deze techniek combineren we 2 technieken: met de haartjes techniek starten we aan de voorkant om de wenkbrauw natuurlijk te laten beginnen en  met de ombre powder techniek wordt een mooi verloop gecreerd zodat de brows mooi & clean zijn afgewerkt.
De genezen resultaten van deze techniek zijn mooi bij alle huidtypen & huidkleuren!

Resultaten blijven gemiddeld 1 – 1,5 jaar, en dan is het aanbevolen een (mini) touch-up behandeling te laten doen.

5

€ 500,00

N

incl. TouchUp Behandeling

faq

SOFT DUSTY OMBRE BROWS

De NO.1 techniek van dit moment. Zo natuurlijk waren ombre powder brows nog nooit! Door een geheel nieuwe behandeltechniek, met de nieuwste apparatuur en cartridges, wordt de kleur heel zacht in de huid GEBLEND! Perfecte techniek indien je wilt dat je  brows 24/7 on fleek zijn, perfecte vorm krijgen afgestemd op jouw gelaat en je van ultra natuurlijke resultaten houdt zonder lijnen, randen ef zichtbaar (nep) tattoo effect! Deze techniek geneest zo natuurlijk dat het ontraceerbaar is en geeft de meest natuurlijke kleureffecten!

Resultaten blijven gemiddeld 1 jaar, en dan is het aanbevolen een (mini) touch-up behandeling te laten doen.
Tip:  deze techniek is ook het mooiste indien je graag FLUFFY brows ziet en van de look houdt waarbij je de haartjes uplift met een gel of browlifting.

5

€ 520,00

N

incl. TouchUp Behandeling

faq

OMBRE STROKES [NEW] 

Nieuwste techniek binnen de wereld van SPMU. Bij deze techniek blenden we haartjes door de gehele brows, samen met een zachte schaduw effecten om een heel zacht en fluffy 3D effect te creëren. Er wordt een moderne en hyper-realistische look verkregen doordat haartjes + schaduw effect perfect met elkaar versmelten. De techniek is vooral mooi bij normale of drogere huidtypen. 

Resultaten blijven gemiddeld 1 jaar, en dan is het aanbevolen een (mini) touch-up behandeling te laten doen. Let op: minder geschikt voor gecombineerde of vettere huidtypen omdat de kleur hierbij sneller zal verdwijnen!

5

€ 550,00

N

incl. TouchUp Behandeling

faq

COVER-UP | CORRECTION BROWS PMU

Cover-up behandeling bestaat uit een kleurcorrectie en een vormcorrectie voor nieuwe klanten die al oud werk hebben (PMU en / of microblading), maar waarbij dit oude werk niet is gezet door Akira of artist van Ombre Beauty!

 

Let op:

Stuur voordat je boekt duidelijke foto’s van je wenkbrauwen via whatsapp, zodat de Artist deze kan bekijken en je kan adviseren of een cover-up mogelijk is of er beter eerst een (deel) van de oude kleur/vorm verwijdert moet worden.

De behandeling vereist ten minste 2 sessies om de gewenste look te bereiken.  Voor ‘moeilijke’ correcties is soms zelfs een  derde sessie nodig om de kleuren perfect te blenden en het oude werk echt te coveren! (prijs 3e sessie niet inbegrepen en kost € 99,-)

5

€ 575,00

N

incl. TouchUp Behandeling

faq

TOUCH-UP BINNEN 3 MAANDEN

EXTRA TOUCH-UP

We merken dat er regelmatig klantjes zijn die starten met een natuurlijke look,  maar zodra ze ineens gewend zijn aan hun nieuwe brows of lips, ze alsnog de kleur intenser willen. Dus eigenlijk willen ze iets meer dan ze in eerste instantie “durfden”. Hiervoor hebben we deze extra touch-up behandeling gecreerd. En kan eenmalig ingeboekt worden binnen 3 maanden na de touch-up.  

5

€ 100,00

JAARLIJKSE TOUCH-UP BROWS

KLEUR OPFRISSING

Behandeling waarbij vorm en kleur van je brows weer wordt opgefrist. Enkel voor clienten die hun eerste zetting ook bij Akira hebben laten doen en binnen 12 maanden vanaf datum van eerste zetting(!) terugkomen. 

5

€ 245,00

[ 2 ] JAARLIJKSE TOUCH-UP BROWS

KLEUR OPFRISSING

Behandeling waarbij vorm en kleur van je brows weer wordt opgefrist. Enkel voor clienten die hun eerste zetting ook bij Akira hebben laten doen en binnen 12-24 maanden vanaf datum van eerste zetting(!) terugkomen. 

5

€ 345,00

VEEL GESTELDE VRAGEN

OMBRE POWDER BROWS | MICROBLADING

Wat is “Ombre Powder Brows Techniek?”

De Ombre Powder brows techniek geeft een poeder-achtig effect dat vergelijkbaar is met het effect van wenkbrauw poeder (make-up).

Voor wie is “Ombre Powder Brows” geschikt?

Ongeacht de techniek (manueel of machine) met beide technieken kan er gevarieerd worden in intensiteit, aangepast op uw wensen voor het resultaat: een super zachte en natuurlijke look creëren,  of juist een sterker en strakke afwerking voor een echte strakke “make-up look”. Ombre Brows biedt dus veel variaties, geneest mooi op elk huidtype, ongeacht of u veel of (bijna) geen haartjes meer heeft en is daarom ook de meest gekozen techniek van dit moment! 

Wat is “Ombre Combo Brows ?”

Akira’s Signature brows! Bij deze techniek combineren we haartjes techniek met ombre powder techniek: haartjes aan de voorkant van de wenkbrauw welke mooi gaan blenden en overlopen naar de powder techniek zodat de wenkbrauw naturel oogt, maar toch heel mooi & clean is afgewerkt. De genezen resultaten van deze techniek zijn mooi bij alle huidtypen & huidkleuren!

Voor wie is “Ombre Combo Brows” geschikt?

Ongeacht de techniek (manueel of machine) met beide technieken kan er gevarieerd worden in intensiteit, aangepast op uw wensen voor het resultaat: een super zachte en natuurlijke look creëren,  of juist een sterker en strakke afwerking voor een echte strakke “make-up look”. Ombre Brows biedt dus veel variaties, geneest mooi op elk huidtype, ongeacht of u veel of (bijna) geen haartjes meer heeft en is daarom ook de meest gekozen techniek van dit moment! 

Wat is “OMBRE STROKES” Techniek?”

Bij OMBRE STROKES of Microblading techniek, ook wel ‘haartjes techniek’ genaamd, creëren we mini ‘krasjes’ welke in een 3D patroon worden geplaatst zodat het lijkt alsof het echte haartjes zijn, en ze perfect blenden met de natuurlijke wenkbrauw haartjes.

Voor wie is “OMBRE STROKES” geschikt?

Doordat de techniek uiterst delicaat is deze helaas niet toepasbaar op elke huid. De techniek geeft enkel de gewenste resultaten bij huiden met een fijne poriestructuur zoals bij een normaal en/of droog huidtype.

Wat is " Cover-Up Correction Brows" ?

Cover-up behandeling bestaat uit een nieuwe set brows voor nieuwe klanten die eerder getatoeëerd en / of microbladed zijn, maar niet door Akira! De behandeling bestaat uit een kleur- & vormcorrectie. 

⁃   Stuur voordat je boekt duidelijke foto’s van je wenkbrauwen via whatsapp, zodat de Artist deze kan bekijken en adviseren of een cover-up mogelijk is.

⁃   De nieuwe vorm moet de oude vorm bedekken en kan niet smaller / dunner zijn dan de oude pmu vorm.

⁃   De behandeling duurt ongeveer 3 uur.

⁃   De behandeling vereist ten minste 2 sessies (de eerste sessie + 1e touch-up) om de gewenste look te bereiken.  Voor grote kleurcorrecties moeten sommige klanten mogelijk terugkomen voor een derde sessie (niet in prijs inbegrepen)

F.A.Q. PMU BEHANDELINGEN

Moet ik vooraf eerst voor een intake langskomen om alles te bespreken?

Alle informatie die je moet weten betreffende onze behandelingen hebben we zo duidelijk mogelijk samengevat op deze FAQ pagina. Ook ontvang je bij je afspraak bevestiging nog extra info betreffende de voorzorg en nazorg per mail. Doordat we vooraf alle informatie zo gedetailleerd verstrekken is een aparte afspraak voor een intake niet meer nodig.

Waarom is er een Touch-Up behandeling binnen 4 a 6 weken nodig?

De touch-up behandeling dient om alle puntjes op de i te zetten. Het kan zijn dat tijdens de genezing er een plekje lichter geneest doordat bv. een korstje eerder eraf is gevallen, of gewoonweg omdat op bepaalde zones het pigment lichter heeft gepakt. Bij de touch-up behandeling kunnen we dit soort kleine details nog verder afwerken.

Wanneer dient de Touch-Up behandeling gedaan te worden?

Om het mooiste resultaat te behalen dient de touch-up binnen 4-6 weken na de eerste sessie gedaan te worden. Bij elke eerste zetting is een touch-up behandeling bij de prijs inbegrepen indien deze binnen 6 weken na de eerste sessie (afspraak) wordt gedaan. Wordt deze later dan 6 weken gepland zullen er kosten voor in rekening gebracht worden.

Let op: de verzorging van de wenkbrauwen is ook na de touch-up behandeling essentieel en hiervoor gelden dezelfde regels als na de eerste behandeling (zie: Wat mag ik de eerste dagen/weken na de behandeling wel en niet doen?)

Hoelang blijft het resultaat van een behandeling (incl. Touch-Up) mooi?

Dit hang af van een aantal factoren zoals o.a. huidtype (vet, droog, gecombineerd, normaal) of het een jonge of rijpe(re) huid is, huidverzorgingsrituelen, sportactiviteiten, blootstelling aan de zon, hormonen, medicijngebruik. Gemiddeld blijft het resultaat van manuele techniek tussen de 10 – 12 maanden mooi, en machine techniek tussen de 12 – 24 maanden. De kleur van de pigmenten zullen met de tijd geleidelijk lichter en soms “doffer” worden, omdat het lichaam de moleculen langzaam afbreekt. Dit is volledig normaal gezien dat we met een techniek werken die semi-permanent is (niet permanent!).
Net zoals je onderhoud doet om je haarkleuring op te frissen/bij te werken, adviseren we ook een ‘kleur-opfris behandeling’ , 1x per jaar, om je brows perfect houden.

– Resultaren gaan 1-3 jaar mee, afhankelijk van huidtype, huidverzorging, nazorg, blootstelling aan de zon, etc.

Moet ik na 1 a 2 jaar weer een geheel nieuwe behandeling ondergaan?

Afhankelijk van wanneer jij vindt dat je wenkbrauwen te licht zijn, kan je terug komen voor een opfrisbehandeling ook wel “jaarlijkse touch-up” genoemd. Voor deze behandeling gelden speciale tarieven, afhankelijk van de tijd dat er tussen de eerste afspraak heeft gezeten. Indien je touch-up behandeling binnen 12 maanden na je eerste zetting (eerste afspraak) wordt gedaan, ontvang je 50% korting op de dan geldende actuele behandelprijs. Kom je tussen de 12-24 maanden na je eerste zetting (eerste afspraak) terug voor de touch-up behandeling, ontvang je 30% korting op de dan geldende actuele behandelprijs. Actuele behandelprijzen kan je op onze site vinden bij “PRICING”.

Wat is MANUELE TECHNIEK Permanente Makeup?

Net zoals de microblading haartjes-techniek, gebruiken we voor deze techniek ook een manuele tool, echter nu met een geheel andere blade. Deze innovatieve blade maakt ultra kleine ‘puntjes’ (ook wel pixels genaamd) in de huid. Door zone voor zone deze pixels mooi te verdelen creëren we een schaduw effect die varieert in intensiteit – de OMBRE LOOK! Als alle pixels zijn genezen zal het geheel uitzien als een mooie poederachtige make-up look.

Wat is MACHINE TECHNIEK Permanente Makeup?

Hierbij gebruiken we een elektrische pen, met speciale (nano) naald waarmee de “pixels” in de huid worden gecreëerd. De techniek werkt echter een stukje verfijnder dan de manuele techniek doordat de naald zo ultra dun is (0.18mm). De machine techniek is uitermate geschikt voor klanten die op zoek zijn naar een meer dan perfecte afwerking. Ook kunnen met de machine techniek nóg strakkere ‘lijnen’ worden gezet, kan er mooier over oude kleur heen geblend worden en kunnen met deze techniek ook de meest delicate en kwetsbare huiden behandelt worden.

Hoe wordt de juiste vorm, kleur & techniek bepaald?

Op de dag van je behandeling, bespreken we voordat we daadwerkelijk starten met de behandeling alle mogelijkheden i.v.m. welke techniek het beste is en bepalen we ook samen de mooiste vorm voor jouw gezicht. De vorm wordt altijd op maat gecreëerd door te kijken naar jouw unieke gelaatskenmerken, je contouren, je bone-structure en natuurlijk je eigen wenkbaruwen. We werken nooit met standaard vormen of sjablonen! We willen ‘moeder natuur’ perfectioneren en daarom is het uniek afmeten en creëren essentieel in onze filosofie.

Doet een Ombre Powder Brows Behandeling pijn?

Pijnlevel is heel goed onder controle te houden door al onze tricks en super geavanceerde technieken. De meeste cliënten vergelijken het met het gevoel van epileren van de wenkbrauwen.

Hoelang duurt een Ombre Powder Brows Behandeling?

Wij nemen altijd de tijd voor elke behandeling, om zo de perfecte brows – afgestemd op je wensen – te kunnen creëren. De eerste afspraak duurt gemiddeld 2 uur a 2,5 uur (inclusief intake, voortekenen van de vorm, kleurbepaling en overleg).

Hoe lang duurt het genezingsproces van de huid na een behandeling?

Als je al onze nazorg-instructies goed opvolgt zullen de (dunne) korstjes/velletjes binnen 5 a 10 dagen van de huid zijn verdwenen. Echter, de volledige genezing van de huid duurt ongeveer 4 tot 6 weken. De kleur is in deze weken volop in ontwikkeling en het uiteindelijke resultaat (kleur + vorm) zien we dan ook pas na 4 weken.
– Het genezingsproces met korstjes duurt +/- 7-14 dagen. Het volledige genezingsproces duurt +/- 30 dagen

Hoe verzorg ik mijn wenkbrauwen het beste na de behandeling?

Om de resultaten te behalen die we wensen te behalen is de NAZORG minstens zo belangrijk als de behandeling zelf. Daarom is het essentieel om al onze nazorginstructies goed op te volgen! De instructies heb je voorafgaand het plannen van je afspraak al per mail ontvangen, zodat je je afspraak kunt plannen in een periode waarbij je alle adviezen perfect kunt opvolgen. Ook worden de nazorginstructies na de behandeling nogmaals goed uitgelegd en ontvang je alle info op papier.

Je ontvangt van je specialist alle producten die je nodig hebt om de huid perfect te kunnen verzorgen (zalf, serum en beschermingscrème) na de behandeling. lees verder

F.A.Q. MAKEN VAN AFSPRAKEN

Hoe maak ik een afspraak?

Dit kan eenvoudig via de link “Book” welke onderaan de homepage op deze site te vinden is, of via ‘AFSPRAAK” knop welke bovenaan in het menu staat. Volg dan de stappen op.

Om je afspraak definitief te reserveren werken wij met een aanbetalingssysteem.
Wij reserveren gemiddeld 2,5 uur voor een behandeling, om je perfect van dienst te kunnen zijn.

Om “no-shows” te voorkomen, werken wij met een voorschot-systeem: bij het inplannen van je afspraak word je verzocht een voorschot te betalen. Dit bedrag wordt vervolgens verrekend met de totaalprijs van de behandeling op de dag van je afspraak.

Let op: de aanbetaling is non-refundable (niet terugvorderbaar).

Wel kunnen wij de aanbetaling doorschuiven naar een andere datum indien je afspraak datum/tijd wilt verzetten. Verplaatsingen dienen dan uiterlijk 5 werkdagen op voorhand van de geplande datum per email worden doorgegeven. Is dit niet gebeurd, vervalt het betaalde voorschot alsnog.

Bookingspagina

Wanneer je een afspraak inplant gaat dat via SIMPLYBOOK

Je maakt hier een account aan en daar om je afspraken te kunnen beheren. Simplybook is GDPR compliant. 

Kortingscodes / Akties / Cadeaubonnen

Tijdens het maken van een afspraak kunt u de kortingscodes, cadeaubonnen verzilveren. Als het gaat om Akties zonder code worden op de behandelingsdag verrekend. 

POST BEHANDELING VERZORGING

Wat mag ik de eerste dagen/weken na de behandeling wel en niet doen?

E

Gedurende 7-10 dagen het behandelde gebied volledig droog houden! Dus let op met water – douchen: zorg ervoor dat er geen stromend water over je gezicht loopt.

E

Let erop dat bij het reinigen van de huid, of wassen van je haren je wenkbrauwen niet in aanraking komen met milk, cleanser, shampoo en/of water!

E

Raak de behandelde huid zo min mogelijk aan! Niet krabben, peuteren of pulken aan de dunne korstjes die zich op de behandelde huid zullen vormen.

E

Gedurende 14 dagen geen make-up aanbrengen zoals wenkbrauw poeder, -potlood , gel etc. Ook geen foundation over dit gebied smeren.

E

Gedurende 14 dagen niet in (bubbel)baden, zwembaden, sauna’s, stoombaden gaan.

E

Gedurende 30 dagen geen langdurige blootstelling aan de zon / zonnebank (dit kan de kleur van de pigmenten lelijk doen verkleuren!)

E

De behandelde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer je PMU daarom in de zomerperiode altijd een dun laagje zonnebrandcrème met factor 30 of hoger op je wenkbrauwen. Hiermee mag je 14 dagen na de behandeling beginnen.

 

Als je twijfelt – schrijf ons via WhatsApp voor advies. +31614389629

0